1Fotbalistul va împlini 15 ani în luna august și se anunță un real talent, recent fiind selecționat pentru Centrul de Excelență al FRF de la Tg. Mureș. Turneul se va desfășura în Austria, la Seeboden, regiunea Kaernten în perioada 1-10 aprilie 2015.

Pe perioada stagiului „tricolorii” vor disputa și două jocuri de verificare în compania echipelor Under 15 și Under 16 ale Academiei WAC Pellets.

“Ce poţi să-ţi doreşti mai mult dacă joci fotbal, decât să ajungi la echipa naţională a ţării tale.Este adevărat, deocamdată la echipa naţională a României Under 15, dar nimeni nu s-a născut mare. De pe întâi aprilie (şi nu este o pacăleală), Eddy va pleca într-un stagiu de pregaătire în Austria, în localitatea Seeboden, regiunea Kaernten. Pe durata stagiului se vor disputa şi două jocuri de verificare, cu echipele Under 15 şi Under 16 ale Academiei WAC Pellets. Reunirea lotului va avea loc pe data de 31 martie la Arad, la Hotelul Ardealul. Deplasarea lotului spre Austria se va face cu autocarul, pe data 1 aprilie iar revenirea în ţară este programată pe 10 aprilie, tot la Arad, la Hotel Ardealul. Felicitări Eddy, ţie şi familiei tale şi ne bucurăm că ai demonstrat că şi de la un club mic, de Liga a IV-a, se poate face performanţă. HAI OLIMPIA!” se scrie pe site-ul Olimpiei Aiud. (D.U.)

 
 
 

Publicitate

Publicitate