U15Talentatul jucător aiudean Eduard Crişan a debutat în naţionala de juniori tricoloră, dar acum a folosit în primieră în unsprezecele de start, evoluând până în minutul 75.

Reprezentativa Under 15 a României a remizat în partida de pregătire disputată în Austria în fața echipei WAC Pellets U16. Jocul disputat în localitatea Seeboden a fost împărțit într-o repriză de 45 de minute și o alta de 40.

Jucătorii folosiți de antrenorul Gabriel Manolache au fost Rus (46 Baumann) – Sabangeanu (61 Marton), Herlea (46 Popescu), Ignat, Scarlat (80 Deta), Edi Crișan (75 Csegoldi), Mierlea-cpt. (65 Onișa), Gîrbiță (55 Lupu), Duminică (70 Bradu), Horșia (46 Bairam), Chera (46 Enea).

(P)  Adidasi  și tricouri  fotbal pe FashionSport.ro.  Peste 40.000 de articole sportive pentru femei, bărbați și copii. Branduri : Nike, Adidas, Puma, Dunlop, Slazenger, Lee Cooper, Karrimor, Everlast etc. Reduceri mari în fiecare zi.

Următorul meci al României U15 este programat pe 8 aprilie, de la ora 18:30, cu Lendorf. În aceste condiţii, drumul deschis de portarul Unirii Alba Iulia, Cătă Suciu, cel care a fost titular în toate cele trei jocuri disputate de România U17 în Turul de Elită din Anglia este continuat de „olimpicul” aiudean, Edi Crişan! Că vorba aia, FOTBALU-I…NUMĂRUL 1! (Dan UDREA)

 
 
 

Publicitate

Publicitate