Echipa de seniori din Sohodol și cea de copii din Bistra sunt cele două formaţii care au câștigat Campionatul Munților Apuseni 2013. Finala s-a desfășurat sâmbătă după-amiază la Cărpiniș.

După ce a câștigat fără drept de apel, cu scorul de 3-0 în fața echipei din Ciuruleasa, echipa din Bistra a fost desemnată Campioana Munților Apuseni la copii. Cele trei puncte au fost marcate de Denis Dup (2) și Dorin Bustan.

Marea câștigătoare de anul acesta la categoria seniori este echipa din Sohodol care a obţinut scorul de 4-1 împotriva grupării din Lupșa. Marcatorii echipei campioane au fost Cosmin Stan (3) și Sergiu Glogor (1).

Finala Mică la copii a fost câștigată la masa verde de Ocoliș, deoarece Poiana Vadului nu s-a prezentat.

La seniori, pe locul al III-lea la Finala Munților Apuseni a ieșit echipa din Poiana Vadului, după ce a câștigat la penalty cu echipa din Bistra.

Anul acesta, Trofeul „Fairplay” la seniori a fost câștigat de echipa din Ciuruleasa. Golgeter-ul finalei a fost desemnat Ovidiu Gligor (Bistra), iar cel mai bun jucător al finalei Cosmin Stan. Portarul Campionatului a fost numit Claudiu Beldiu, iar jucătorul campionatului Ovidiu Gligor (Sohodol).

La copii, Trofeul „Fairplay” a fost câștigat de echipa din Avram Iancu. Golgeter-ul de anul acesta a fost Claudiu Nistor, jucătorul finalei Denis Dup, iar portarul campionatului Radu Balea. Jucătorul campionatului de anul acesta este Remus Captiu.

Cei prezenți la eveniment au avut parte, pe lângă partidele de fotbal, și de o demonstrație de karate oferită de Viviana Pripon și de una de zumba.

 

 

 

 
 
 

Publicitate

Publicitate