DSC_5134DSC_5797

Publicitate

Publicitate

Eduard Tontsch şi Mihai Beldie din echipa”Tontsch Automotive”, au devenit campioni naţionali la Grupa I2, respectiv grupa automobilelor Diesel, in urma unor evolutii excelente la cea de-a VI-a etapă a Campionatului Naţional de Viteză în Coastă 2014, aflată la ediţia a X-a sub denumirea de Alba Motor Challenge, o competiţie organizată de Clubul Sportiv Autosport „Fair Play Alba” în colaborare cu Consiliul Judeţean Alba.
„Etapa de acasă a reprezentat pentru mine una dintre cele mai frumoase etape de când alerg, numărul de spectatori şi locaţiile au fost perfecte pentru creşterea potenţialului imaginii acestui campionat. Din punct de vedere sportiv, victoria din grupa Diesel îmi aduce titlul de campion al grupei înainte cu două etape de finalul sezonului şi locul doi din cadrul grupei H3, ce mă propulseaza pe locul doi în clasamentul general al clasei.

Duminică nu a fost cea mai bună zi a lui <Fumi>, problemele tehnice ne-au încetinit. În cele din urmă, am reuşit, la limita un loc doi la clasa ce mă bucură enorm, având în vedere condiţiile concursului; cauciucurile stradale Michelin Pilot Super Sport au reusit din nou să mă surprindă cu performanţa lor, reuşind să lupte cot la cot cu anvelopele de competiţie”, a declarat Mihai Beldie, la finele etapei albaiuliene.
Aşadar, după o scurtă recapitulare, Eduard devine campion al grupei I2, Mihai cucereşte titlul la Diesel şi urcă pe poziţia 2 în cadrul grupei H3, ceea ce anunţă un final de sezon plin de emoţie.

Următoarea etapă a Campionatului Naţional de Viteză în Coastă se va desfăşura la Câmpulung Muscel, în perioada 20-21 septembrie.

(P) În sezonul 2014, pilotul Clubului Sportiv Autosport Fair-Play Alba se bazează pe sprijinul partenerilor: Tontsch Automotive, Roger Utilaje, Safety Broker, Fratila Consulting, Smart Driving, Angrenaje si Roti Dintate, Dirom Intertrans, www.turismalba.ro, Axel Company, AutoZilla, Road and Safety Machines, Motul Romania, Michelin Romania, OZ Romania, tipografia Antel.

Parteneri media: KissFM, Alba24.ro

 
 
 

Publicitate

Publicitate