HC Voința Sebeș a învins în debutul din Divizia A. Echipa condusă de Alexandru Weber s-a impus în deplasare la HC Făgăraș cu scorul de 21-24 (12 -12).

Echipa de handbal masculin HC Voința Sebeș a reușit victoria în primul meci din campionatul Diviziei A.

După o primă repriză în care s-a jucat de la egal la egal, băieții lui Weber s-au ambiționat în cea de-a doua parte a jocului și au reușit să câștige la o diferență de trei goluri.

Portarul adus în această vară de la ACS Potaisa Turda, Medrea Cornel, a reușit să facă un adevărat spectacol în poartă și a apărat 16 intervenții unu la unu.

Golgheterul echipei a fost de asemenea un jucător transferat de la aceeași echipă de primă ligă, Cristian Suciu, care a marcat în acest meci opt goluri.

„A fost un meci foarte bun, îi felicit pe băieți pentru prestație. Mă bucur din inimă că am debutat cu o victorie în al doilea eșalon și vom continua să fim de neînvins în meciurile oficiale. Trebuie să precizez că la meci a asistat și finanțatorul echipei, Piersante Savini, alături de 25 de suporteri veniți din Sebeș, iar pe această cale doresc să le mulțumesc pentru susținere.

Următorul meci va avea loc în data de 29 septembrie de la ora 18.00, în compania celei mai puternice echipe din grupă, HCM Oradea, acasă în sala Florin Fleșeriu. Îi invităm pe toți suporterii să ne susțină pentru a încerca victoria împotriva acestei echipe”, a declarat antrenorul Alexandru Weber.

Marcatorii partidei de la Făgăraș au fost: Alin Cărăgui – un gol, Iulian Grozav și Florin Baciu – câte două goluri, Adrian Cunțan și Mihai Macarie – câte trei goluri, Adrian Țone – cinci goluri, iar Cristian Suciu – opt goluri.

Lotul: Cornel Medrea, Liviu Moga (portari), Adrian Cunțan, Raul Muntean, Cristian Opincariu, Florin Baciu, Iancu Mărginean, Vlad Breaz, Mihai Macarie, Cristian Suciu, Iulian Grozav, Adrian Țone și Alin Cărăgui.

Alături de antrenorul Alexandru Weber, pe banca tehnică s-a mai aflat și Petru Cârcoană, antrenor secund.

Se pare că Weber pregătește un transfer-surpriză, însă până lucrurile nu se concretizează nu a dorit să dea mai multe detalii.

 

Comentarii

 
 

Publicitate

Publicitate