volei blajVolei Alba Blaj profită de perioada de trasferuri dintre turul și returul campionatului și se întărește în vederea atingerii obiectivului propus: finala campionatului.

Unul dintre transferuri a fost generat de plecarea fortuită a experimentatei coordonatoare de joc Naoko Hashimoto. Obligată de cauze medicale aceasta a solicitat întreruperea contractului cu Volei Alba Blaj și întoarcerea în Țara Soarelui Răsare.

Pe postul acesteia, alături de Jackie Rodrigues de Sousa, va evolua sârboaica de 31 de ani Bojana Radulovic. Cu un CV impresionant, câștigătoare a Cupei Italiei (2004), a Supercupei Italiei ( 2003) și a eventului în Serbia în 2012. A mai evoluat la echipe de top din campionatele Franței, Poloniei și Rusiei și este membră a naționalei sârbe. Bojana Radulovic este la a doua evoluție în campionatul României după cea din 2009-2010 de la CSM Craiova.

Al doilea trasfer pentru Volei Alba Blaj îl reprezintă universalul de 1,85 Ivana Djerisilo. În vârstă de 32 de ani, de origine sârbă, Djerisilo a mai evoluat în campionatele Italiei, Elveției și Turciei cu un an inclusiv în România la Metalul Galați. Este detinătoarea medaliei de argint europene cu naționala Serbiei în 2007 iar acum vine la Volei Alba Blaj de la Lokomotiv Baku, Azerbaijan.

 
 
 

Publicitate

Publicitate