IMG_6234Singura echipă de handbal masculin din Alba Iulia, AS Unit, își dorește accederea în Divizia A. Jucătorii pasionați de handbal vor să aibă continuitate la echipă și, de aceea, vor înființarea unui club de juniori care va fi compus din foști elevi de clasa a XII-a de la Liceul Sportiv din Alba Iulia.

Lotul va fi antrenat în continuare de Sorin Macarie și are în componența următorii jucători: Liviu Achiroae (căpitan,portar), Cosmin Opruța (portar), Daniel Drăghiță (portar), Adrian Mareș, Claudiu Farcaș, Daniel Oprița, Adrian Țone, Alexandru Chiriță, Florin Baciu, Mihai Macarie, Cristian Drâmbărean, Mircea Oprea, Adrian Cunțan, Monorean Alin, Iancu Mărginean, Robert Theiss, Alexandru Bogdan. Lotul este format în majoritate din jucători din Alba Iulia, dar sunt și câțiva jucători veniți de la fosta echipă din Sebeș.

Deja au început pregătirile pentru noul sezon competițional, primul meci va avea loc în data de 13 septembrie în deplasare la Baia Mare. Primul meci acasă va avea loc în data de 21 septembrie în compania echipei Potaissa Turda.

 

 
 
 

Publicitate

Publicitate