Cea mai nouă formație de handbal masculin din județ, AS Unit Alba Iulia se pregătește pentru debutul în Divizia B cu echipe din Divizia A. Până în acest moment au susținut două partide de pregătire, în care antrenorul Sorin Macarie încearcă să-și unească jucătorii pentru meciurile oficiale.

După primul joc de pregătire în care băieții antrenați de Sorin Macarie au pierdut în fața celor de la Nitramonia Făgăraș, echipă de Divizia A, astăzi a urmat un al doilea meci amical disputat de echipa albaiuliană de handbal, tot în fața unei echipe de Divizia A, respectiv HC Sibiu. Deși la pauză scorul a fost strâns, 14-13, AS Unit Alba Iulia a pierdut la o diferență de 6 goluri, 28-22.

Meciul a început cu o primă repriză în care s-a jucat de la egal la egal, în care albaiulienii au avut și avantaj pe tabelă, în fața divizionarei A, HC Sibiu. În cea de-a doua parte a jocului, echipa din Sibiu a început încet, încet să preia conducerea pe tabelă, fiind mai bine pregătită, iar în final reușind să se impună cu o diferență mult mai mare decât în prima parte a jocului, respectiv 28 la 22.

„Un joc bun, un joc în care am ținut aproape de adversari, din păcate în repriza a doua experiența și forma fizică și-a spus cuvântul. Noi suntem bucuroși de acest meci de pregătire, ținând cont că Sibiu sunt în timpul campionatului și se antrenează din greu. Mai avem de muncit pe plan fizic, însă noi suntem mulțumiți având în vedere că disputăm două antrenamente pe săptămână. Suntem pe drumul cel bun și așteptăm cu nerăbdare să înceapă campionatul. ”a declarat Sorin Macarie, antrenor AS Unit Alba Iulia.

Din lotul AS Unit Alba Iulia au făcut parte: Răzvan, Daniel Oprița, Cristian Drâmbărean, Nelu Chiriac, Alin Monorean, Claudiu Farcaș, Alexandru Filip, Marius Nistor, Mircea Oprea, Adrian Mareș, Robert Theis și Mihai Munteanu.

 
 
 

Publicitate

Publicitate