Județul Alba rămâne fără echipă în Liga a III-a, chiar dacă, pe acte, formația va purta numele orașului nostru. Scurta aventură a șefilor albaiulieni în lumea fotbalului pare să se fi încheiat, iar gestionarea modestă a echipei de fotbal a dus Europa în situația de a se destrăma.

Contactat telefonic, fostul președinte al albaiulienilor a refuzat să facă dezvăluiri, marţi, referitor la semnarea actelor. Din vară, echipa va purta numele Criș Chișineu. Portarul Burdun și jucătorii Munteanu, Circov, Hîrciagă, Andrea, Apetri, Issa, dar și fostul jucător al CS Zlatna, Olimpiu Bucur vor juca în retur pentru Crișul Chișineu.

În urma acestei tranzacții, scurta aventură a echipei Europa Alba Iulia în fotbalul românesc s-a încheiat și nu ar fi exclus ca echipa a doua să fie desființată și ea. Totuși, Liviu Coacăză a mărturisit că anul viitor ar putea fi înființată o altă echipă de fotbal, chiar dacă atunci credibilitatea lor la nivelul județului nu va mai fi aceeași. De apreciat a fost munca depusă de jucători și de antrenorul Mănăilă, care a reușit să-i mobilizeze pe fotbaliștii nou-promovatei și să-i readucă pe linia de plutire în clasament.

În acest moment, în Liga a IV-a se află CSO Cugir, echipă care are șanse mari să devină campioana județului Alba, iar, dacă va promova în Liga a III-a, aceștia beneficiază de sprijin din partea primăriei din Cugir, dar și a sponsorilor din zonă.

 

 

 

 
 
 

Publicitate

Publicitate