DSC03879Portarul Unirii Alba Iulia, Cătălin Suciu, a debutat în Naţionala Under 17 a României la partida cu Scoţia iar de luni, 9 martie, va participa la un nou stagiu de pregătire, în Olanda, alături de ceilalţi componenţi ai lotului reprezentativ antrenat de Bogdan Argeş Vintilă.

Crescut în curtea grupării din Cetatea Marii Uniri, goalkeeper-ul de 16 ani i-a avut pe rând ca antrenori pe Vasile Gheorghe, Raul Unchiaş, Vasi Ursu, Bebe Brumaru, Mihai Dăscălescu şi, nu în ultimul rând, Marcel Rusu şi spune că deocamdată nu se gândeşte la vreun transfer.

“Deocamdată îmi doresc doar să apăr cât mai bine, să fac parte din lotul României care va participa la Turneul de Elită din Anglia, 21-26 martie, şi, de ce nu?, la Europenele rezervate acestei categorii de vârstă. Dacă apăr bine, vor veni şi ofertele şi dacă una dintre acestea va fii bună atât pentru club, cât şi pentru mine, normal că nu o să ezit să fac pasul spre o altă grupare. Însă acum nu mă gândesc decât să joc cât mai bine” a spus portarul înaintea plecării spre Ţara Lalelelor. (D.U.)

 
 
 

Publicitate

Publicitate