Duminică, 4 august, pe terenurile de la Avram Iancu, Cărpiniș și Ocoliș s-a desfășurat etapa a IV-a (grupa A și B), respectiv etapa a III-a (grupele C și D) din Campionatul Munţilor Apuseni. Fotbalul spectacol și-a arătat din nou „fața”, doar în acest weekend fiind marcate nu mai puțin de 115 goluri. Dacă în ultimele două grupe lupta s-a terminat, în primele două grupe lucrurile nu sunt tocmai clare. 

În grupa A a Campionatului Munților Apuseni 2013, lucrurile sunt aproape definitivate. La seniori, Poiana Vadului merge în faza următoare de pe primul loc, în timp de pe locul secund merge mai departe gruparea din Albac. La juniori, lupta se dă în trei formații: Poiana Vadului (9 puncte, 4 partide), Ciuruleasa (6 puncte, 3 partide), Horea (6 puncte, 3 partide). Ocupantele celor două poziții se vor afla după ultima etapă, care se va desfășura la Horea.

Vezi rezultatele etapei a IV-a din Grupei A:

Vidra – Ciuruleasa (Copii) 1-8

VidraCiuruleasa  (Seniori) 3-3

Poiana Vadului Horea (Copii) 5-2

Poiana Vadului Horea (Seniori) 4-2

În Grupa B, la seniori, calificarea se joacă în trei. Sohodol este deocamdată singura echipă care este 100% calificată în faza următoare. Ocupă primul loc al clasamentului cu 9 puncte, dar ar putea fi detronată de ocupanta locului trei, Roșia Montană, formație cu care are meci direct în ultima etapă. Locul secund este ocupat de Mogoș, dar pentru a fi siguri de calificare au nevoie de cel puțin un egal în disputa între Sohodol și Roșia Montană. La juniori, lider este Sălciua, care este și calificată în faza următoare înaintea ultimului meci. Lupta însă se joacă pentru ocuparea locului secund, care se dispută între Sohodol și Roșia Montană (care au meci direct în ultima etapă).

Vezi mai jos rezultatele etapei a IV-a din Grupa B:

Mogoșr Sălciua (Copii) 0-8

Mogoș Sălciua (Seniori) 3-3

Vadu Moților Roșia Montană (Copii) 4-5

Vadu Moților Roșia Montană (Seniori) 2-8

Sohodol a stat.

Grupa C și-a disputat în acest weekend ultima etapă. Învingătoare, la seniori, a ieșit Lupșa cu 7 puncte, în timp ce pe locul secund a fost obținut de Arieșeni cu 5 puncte. Meciul decisiv pentru poziția secundă, dintre Arieșeni și Almașu Mare a fost una foarte plăcută pentru spectatori. Oaspeții aveau neapărată nevoie de victorie pentru a fi siguri de calificarea în faza următoare a competiției, dar din nefericire pentru aceaștia au obținut doar un egal împotriva contracandidatei, Arieșeni.

Vezi rezultatele ultimei etape din Grupa C:

Arieșeni Almașu Mare (Copii) 1-10

Arieșeni – Almașu Mare (Seniori) 3-3

Lupșa Avram Iancu (Copii) 0-3

Lupșa Avram Iancu (Seniori) 4-2

Albac a stat.

Ambele categorii ale Grupei D din cadrul Campionatului Munților Apuseni au fost câștigată de Bistra. Cu maximum de puncte, atât la seniori, cât și la juniori, bistrenii intră în sferturile de finală ale competiției cu moralul ridicat. Lucrurile sunt puțin diferite în ocuparea locului secund, unde Bucium (seniori) și Ocoliș (juniori) și-au câștigat dreptul de a intra în sferturile de finală.

Vezi rezultatele ultimei etape din Grupa D:

Bistra Ocoliș (Copii) 6-1

Bistra Ocoliș (Seniori) 8-0

Bucium – Poșaga (Copii) 0-2

Bucium Poșaga (Seniori) 10-1

 
 
 

Publicitate

Publicitate