Echipa antrenată de Cătălin Popa vrea să obţină primele puncte din acest sezon, duminică, la Baia Mare. CS Navobi Alba Iulia va întâlni CS Independența Baia Mare, echipă pe care a învins-o, în primul amical din istoria clubului albaiulian.

După ce, în primele trei etape, Navobi Alba Iulia nu a izbutit să adune vreun punct, Independența Baia Mare poate fi prima echipă care poate ceda în fața albaiuliencelor. Cea mai importantă jucătoare a celor de la Navobi Alba Iulia, Alexandra Marian, nu va face deplasarea la Baia Mare, din cauza unei accidentări. Alături de Alexandra Marian, pe lista jucătoarelor indisponibile mai sunt Georgiana Popa și Laura Andone.

„Clubul din Baia Mare e un adversar mai accesibil pentru noi. Ținând cont că am obținut prima victorie a clubului împotriva echipei din Baia Mare, sperăm să repetăm <isprava> din vară. Având în vedere că și ele ai pierdut meciul precedent, partida este destul de grea. Ar fi un rezultat bun pentru noi chiar și egalul, dar ambițiile sunt de ambele tabere și cred că echipa cea mai bună va câștiga. Fetele sunt dezolate că eu nu voi face deplasarea, dar ele știu că echipa nu stă într-o singură jucătoare. Sunt conștientă că vor da totul pe teren și că nu îmi vor simți lipsa 90 de minute și sunt sigură că vor veni cu un rezultat bun înapoi acasă”, a declarat Alexandra Marian, antrenor secund CS Navobi Alba Iulia.

Meciul dintre CS Independența Baia Mare și CS Navobi Alba Iulia se va disputa duminică, 7 octombrie, de la ora 11.00.
 
 
 

Publicitate

Publicitate