Singura formație din județ care reprezintă voleiul feminin în campionatul Diviziei A, CS Volei Alba-Blaj joacă, duminică, de ora 11.30, cel mai dificil meci, împotriva echipei care ocupă primul loc în clasament, Dinamo Romprest București.

CS Volei Alba-Blaj are un parcurs de invidiat în acest început de sezon. Fetele antrenate de Branko Gajic au reușit performanța de a se impune în toate meciurile posibile pe care le-au avut de disputat. Cea mai importantă victorie până în acest moment este cea obținută în fața campioanelor de la Știința Bacău, în care au reușit să se impună în 5 seturi, cu scorul de3-2, după ce s-au văzut conduse cu 2-1. După deplasarea de pe terenul campioanelor, CSV Alba-Blaj au mai disputat două meciuri din care au ieșit câștigătoare, respectiv 3-0 acasă cu Rapid București și 3-1 în deplasarea de la CSM Târgoviște.

Liderul Dinamo Romprest București are un început de campionat foarte bun, câștigând toate cele patru dispute puse la bătaie în actuala stagiune, performanţă reuşită doar de fetele din Alba. Echipa antrenată de Marian Constantin a obținut toate seturile puse la bătaie (12 seturi). Actualul lider se poate mândri și cu cele mai puține puncte încasate în toate sferturile, cu doar 180 de puncte pierdute, exceptând CSU Medicina Tîrgu Mureș, care are doar trei meciuri jucate și 159 de puncte pierdute în toate seturile.

Din toate cele patru etape disputate, cele două formații au întâlnit aceiași adversari de două ori. CS Volei Alba-Blaj și-a învins primul adversar al campionatului cu scorul de 3-1, în fața echipei CSM Târgoviște. În etapa a treia, Dinamo avea să se impună cu 3-0, în fața aceleași adversare. O altă echipă ce a dat piept cu cele două este Rapid București, care a pierdut în ambele confruntări cu scorul de 3-0

Lotul echipei CS Volei Alba Blaj este următorul:

Centri: Valentina Rusu, Roxana Ivanof, Camila Lanner, Alexandra Biriș

Ridicători: Luminița Trombițaș, Denisa Viloiu, Sorina Mocan

Secunzi: Adriana Dudnic, Adina Salaoru, Miroslava Kijakova, Ramona Rus

Fals/Universal: Milagros Collar, Adina Stanciu

Libero: Katja Medved

Antrenor 1: Branko Gajic

Antrenor 2: Segrt Ugliena

Preparator fizic: Ferenc Karolj

 
 
 

Publicitate

Publicitate