AJF Alba a stabilit meciurile din a III-a etapă a Cupei României, faza județeană 2014-2015. Jocurile se desfăşoară într-o singură manşă, pe terenul primelor echipe, considerate a fi organizatoare de joc. Meciurile se vor juca în data de 6 noiembrie 2013.

În situaţia în care, după consumarea celor 90 de minute de joc regulamentare, rezultatul este egal, jocul se va prelungi cu două reprize a 15 minute fiecare, fără pauză între ele, dar cu o pauză de 5 minute între sfârşitul jocului şi prima repriză a prelungirilor. Dacă după reprizele de prelungire egalitatea se menține, echipa învingătoare va fi stabilită prin executarea loviturilor de departajare.

Echipele sunt obligate să folosească patru jucători născuți după 1 ianuarie 1988, pe tot parcursul jocului (regulă valabilă pentru echipele din aceeași categorie valorică).

În etapa a III-a vor participa echipele câștigătoare din etapa a II-a, plus ultimele cinci echipe clasate anul trecut în Liga a IV-a (Metalul Aiud, Energia Săsciori, Inter Ciugud, Arena Alba Iulia, Rapid CFR Teiuș), alături de cele două nou-promovate (Industria Galda de Jos și Mureșul Vințu de Jos)

Ținând cont de criteriul valoric și geografic, echipele care se vor înfrunta în cea de-a a III-a etapă sunt:

AS Național Rădești – Rapid CFR Teiuș

AS Fortuna Lunca Mureșului – ACSM Metalul 2007 Aiud

AFC Micești – AS Industria Galda de Jos

AS Limbenii Limba – AS Inter Ciugud

AS Viitorul Tărtăria – AS Mureșul Vințu de Jos

AS Independența Cut – AS Energia Săsciori

AS Colorado Șpring – CS Arena Alba Iulia

AS Partizanii Sînmiclăuș – AS Pănade

AS Dacia Mihalț – AS CIL Blaj.

 
 
 

Publicitate

Publicitate