La inițiativa AJF Alba, vineri, pe stadionul „Cetate” din Alba Iulia, va avea loc prima ediție a Supercupei AJF Alba, partidă ce va pune față în față câștigătoarea Cupei României și campioana județeană din Alba. Astfel, vineri, de la ora 18:00, se vor duela Arena Alba Iulia – Europa Alba Iulia. 

Supercupa AJF le va avea față în față pe câștigătoarea fazei județene a Cupei României, Arena Alba Iulia și câștigătoarea campionatului în Liga a IV-a, Europa Alba Iulia. Este prima ediție a Supercupei, organizată de Asociația Județeană de Fotba Alba, iar în deschidere va avea loc Cupa AJF, în care se vor întrece școlile speciale din județul Alba.

Aflați la prima ediție a competiției, elevii lui Radu Andone au șansa de a cuceri primul trofeu al competiției organizate de AJF Alba.

„Eu personal, abordez toate partidele la victorie și să văd 100% situația jucătorilor până la ora jocului. Sunt convins că ne va aștepta un meci greu, căldura va fi un factor care va influența evoluția ambelor echipe, dar trebuie să demonstrăm că suntem câștigătorii Ligii a IV-a”, declarat Radu Andone, antrenor Europa Alba Iulia.

Aflată în rol de „buturugă mică”,  Arena Alba Iulia nu pornește ca favorită în disputa de vineri, mai ales că Europa Alba Iulia este o echipă din Liga a III-a.

„Din punctul nostru de vedere, va fi un joc util, un adevărat test. O să întâlnim una din cele mai bune echipe din județ, iar dacă vom reuși să câștigăm acest joc ne vom bucura enorm pentru încă un trofeu. Spre deosebire de Europa, noi avem jocuri în picioare, dar ei au mai multe antrenamente și clar sunt peste noi la capitolul fizic. Ne vom juca șansa și cel mai bun să câștige”, a declarat Ovidiu Barna, antrenor Arena Alba Iulia.

La o săptămână după acest eveniment se va da startul Ligii a IV-a, iar programul se va stabili sâmbătă dimineață în cadrul Adunării Generale Extraordinare a AJF Alba.

 
 
 

Publicitate

Publicitate