Luni, 30 iulie, s-a încheiat etapa a II-a a Ligii I, cu meciul dintre Oțelul Galați și Rapid București, scor 1-1. Derby-ul acestei etape, FC Vaslui – Petrolul Ploiești a fost un meci interesant pentru albaiulieni, fiind un duel direct între cei mai buni jucători: Nicușor Stanciu și Gicu Grozav.

Noul număr 7 din echipa oaspete, Gicu Grozav, a avut prima ocazie în debutul partidei, când a trimis mingea puțin peste poartă, dintr-o poziție favorabilă. În minutul 40 al partidei, la scorul de 1-0 pentru Vaslui, Gicu Grozav a reușit să scape de un adversar, dar a fost oprit, printr-un fault, de Varela, care a și primit cartonașul galben. Antrenorul Mircea Rednic l-a scos pe Gicu Grozav din teren în minutul 58, când acesta a fost înlocuit de Oprița. În schimb, noul număr 10 de la Vaslui, Nicușor Stanciu, a avut o evoluție în media lui și, în minutul 70, a reușit să trimită o pasă genială lui Sburlea, care a marcat un gol spectaculos, cu călcâiul, pe sub Bornescu, primul gol al ex-rapidistului pentru FC Vaslui. În cele din urmă rezultatul derby-ului a fost de 3-0 pentru FC Vaslui, marcatorii moldovenilor fiind Sînmărtean (22), Sburlea (70, din pasa lui Nicușor Stanciu) și Marius Niculae (83).

În afara celor doi albaiulieni, Călin Cristea, Florin Ilie, Alexandru Giurgiu, Mihai Mincă și Dinu Moldovan au fost doar rezerve pentru echipele lor de club.

Sursa foto: prosport.ro

 
 
 

Publicitate

Publicitate