elisabeth pavelDramă în familia jucătoarei de baschet Elisabeth Pavel (24 de ani) de la CSU Alba Iulia. Tatăl acesteia, Cristian Gheorghe Pavel, în vârstă de 54 de ani, a fost găsit spânzurat, miercuri dimineaţa, într-una din locuinţele familiei sale. Trupul neînsufleţit a fost găsit de către soţie. Familia Pavel este cunoscută pe plan local ca făcând parte din cercul de apropiaţi ai familiei preşedintelui Klaus Iohannis.

Cu o zi înainte de aflarea tragediei, Elisabeth Pavel a jucat meciul cu echipa cehă Baskebtall Nymburk, în Cehia, partidă pe care CSU Alba Iulia a câştigat-o şi cu aportul jucătoarei. Joi, urma să participe la al doilea meci în Cehia, cu Kara Trutnov. Înainte să ajungă la CSU Alba, Iulia Elisabeth Pavel a fost membră a echipei Flying Foxes Post SV Viena.

Reamintim că directorul tehnic al societăţii de transport în comun din municipiul Sibiu, SC Tursib, Cristian Gheorghe Pavel, în vârstă de 54 de ani, a fost găsit spânzurat miercuri dimineaţa, într-una din locuinţele familiei sale, trupul neînsufleţit fiind găsit de către soţia lui Pavel.

„Până în momentul de faţă, nu există suspiciuni de omor sau de producere a altor fapte cu violenţă, cel mai probabil fiind vorba despre o sinucidere”, a declarat Luciana Balteş, purtătorul de cuvânt al IPJ Sibiu.

Potrivit acesteia, trupul a fost preluat de Serviciul de Medicină Legală Sibiu, care urmează a stabili cauza decesului.

La rândul său, purtătorul de cuvânt al Primăriei Sibiu, Mirela Gligore, a precizat că Pavel deţinea funcţia de director tehnic al Tursib, societate aflată în subordinea Consiliului Local, şi lucra în cadrul firmei de zece ani.

Cristian Gheorghe Pavel este soţul consilierului local FDGR Anita Pavel.

Familia Pavel este cunoscută pe plan local ca făcând parte din cercul de apropiaţi ai familiei preşedintelui Klaus Iohannis, fiind invitaţi atât la petrecerea desfăşurată la locuinţa şefului statului imediat după alegeri, cât şi la petrecerea de Revelion din Mărginimea Sibiului.

sursa foto: facebook

 
 
 

Publicitate

Publicitate