IMG_75700Orașul Sibiu, a găzduit, în acest weekend, Campionatul Naţional de Dans Sportiv pe clase valorice, un campionat care a reuṣit să strângă la strart, peste 550. Alba a ieṣit în evidenţă, prin pereche Dragoṣ Han – Larisa Muntean, la categroria de vârstă 14-15 ani.

Dragoṣ – Larisa reprezintă, pereche de mare valoare care au reuṣit calificare în numeroase finale, la competiţiile naţionale, din anul competiţional 2016.

Numarul impresionant de perechi, valoarea perechilor ṣi importanţa acestui concurs, fac ca acest rezultat de excepţie, să claseze Alba între oraṣele de seama ale dansului sportiv românesc. Astfel, Clubul Top Dance 2007, se mândreste cu cel de al III –lea titlu de vicecampion naţionali. Acest rezultat, este cu atât mai valoros, întrucat este obţinut la clasa D, la 8 dansuri.

Adidasi de sala pe FashionSport.ro. Peste 40.000 de articole sport de la cele mai mari branduri . Îmbrăcăminte, încălțăminte și accesorii pentru bărbați, femei și copii

„Au fost cateva rezultate de exceptie obtinute de dansatorii mei, in acest an competitional 2016, un numar impresionant de peste 100 de calsari pe podium. Astfel, acest rezultat obtinut, in cadrul Campionatul National de Clase, ne aseaza alaturi de elita cluburilor de dans sportiv din Romania, 3 titluri de vicecampioni nationali:2014, 2015, 2016. Sunt extrem de mandru de reusitele noastre, Top Dance 2007, fiind un club unit, cu dansatori de nivel inalt. Impreuna reusim, prin munca si perseverenta, sa tinem pasul cu orasele si cluburile mari din aceasta tara. Suntem un club nou, dar ambitios si faptul ca echipa noastra functioneaza ca o familie ne-a adus in postura frumoasa de a ne face remarcati la nivel national!”, a spus antrenorul Alin Roṣa

 
 
 

Publicitate

Publicitate