HC Alba SebesHC Alba Sebeș a câștigat primele două partide în turneul de pregătire de la Buzău. Fetele din Sebeș au reușit să câștige și în prima partidă cu HCM Buzău, 33-24, și în cea dea doua partidă cu HCF Piatra Neamț, cu 25-20.

Echipa de handbal feminin HC Alba Sebeș se află în acest moment la Buzău pentru un turneu de pregătire a returului care va începe în data de 25 ianuarie.

Fetele antrenate de Alexandru Weber au câștigat primele două partide disputate cu Buzău și Piatra Neamț și se pregătesc pentru partida de sâmbătă cu Știința Bacău.

În prima partidă echipa din Alba a reușit să învingă Buzăul, formaţie aflată pe locul doi în seria A și care luptă pentru promovare, cu scorul de 33-25 (16-13 la pauză)

Au marcat în această partidă: Paula Chirilă 7 goluri, Marcela Malac 6 goluri, Lavinia Dobromir, Hoha Paula și Adriana Tămaș câte 4 goluri, Simina Neag 3 goluri, Irina Muntean 2 goluri, Andreea Petrea și Bonea Mădălina câte un gol fiecare.

Evoluția bună a echipei a continuat și în a doua partidă când au câștigat cu HCF Piatra Neamț 20-25 (13-11 la pauză).

În acestă partidă au marcat: Lavinia Dobromir 5 goluri, Marcela Malac 4 goluri, Paula Chirilă, Mădălina Bonea, Hoha Paula și Adriana Tamaș câte 2 goluri, Simina Neah un gol.

După cele două victorii, antrenorul Alexandru Weber le felicită pe fete pentru evoluția bună și spune că speră să obțină și ultima victorie cu Știința Bacău.

 
 
 

Publicitate

Publicitate