Judokanii din Alba Iulia s-au întors de la finala Campionatului Național de Judo Under 15 de la Bucureşti, cu două medalii de bronz. Cei care au reușit să obțină aceste medalii sunt Richard Mureșan la categoria 66 de kg și Andreea Cuțitar pentru categoria 63 de kg. Cei doi sportivi sunt legitimați la cluburi diferite și anume Clubul Sportiv Școlar din Alba Iulia, respectiv Clubul Sportiv „Unirea”.

Pe lângă cei doi judokani care au urcat pe podium, încă trei au reușit să ocupe locul al cincilea și anume: Paul Cheresteși la categoria 46 kg, Raluca Popa la categoria 57 kg, ambii de la Clubul Sportiv Școlar și Georgiana Ispir pentru categoria 44 kg, sportivă legitimată la Clubul Sportiv Unirea.

Antrenorul Ioan Todor declară că rezultatele obținute de elevii săi sunt mulțumitoare, doar că se putea mai bine și asta pentru că Richard Mureșan a pierdut ultima luptă la penalizare și a ratat astfel șansa de a se bate pentru locul I. În acest moment, sezonul competițional a luat sfârșit pentru sportivii de Under 15.

Foto: arhivă

Andreea MEZEI

 

 
 
 

Publicitate

Publicitate