Florin IlieDupă o vacanță prelungită de negocierile purtate cu cluburile interesate de serviciile lui, Florin Ilie s-a alăturat recent lotului echipei Gaz Metan Mediaș, formație aflată la pregătire în Turcia. 

Florin Ilie a jucat în tur la Corona Brașov, formație cu care și-a reziliat înțelegerea în această iarnă. După mai multe negocieri, Ilie a ajuns sub comanda lui Cristi Dulca.

La fel ca și Nicușor Stanciu sau Alexandru Giurgiu și Florin Ilie a fost crescut de Alexandru Kalanyos, antrenor care-l consideră foarte valoros pe Ilie și că acesta ar putea evolua la o echipă mai bună.

„Eu zic că el are valoare mare, cred că e cel mai bun fundaș central de vârsta lui, a dovedit la Timișoara, din păcate nu știu ce s-a întâmplat în ultima perioadă. Pentru el este important să joace titular și sunt convins că va evolua mai mult”, a declarat Alexandru Kalanyos, antrenor Unirea Juniors Alba Iulia.

În acest moment Florin Ilie este cotat la 200.000 de euro, conform site-ului transfermarkt.de, iar cea mai mare cotă a fotbalistului a fost pe vremea când juca la Poli Timișoara, în 2012: 450.000 de euro.

 
 
 

Publicitate

Publicitate