Eșecul de miercuri cu Universitatea Reșița a fost fatal pentru antrenorul Dorin Cian. Acesta nu a mai suportat rușinea la care echipa lui a fost supusă și a demisionat din funcția de antrenor principal al echipei din Sebeș.

Deși au avut parte de o investiție substanțială din partea Consiliului Județean Alba și din partea autorităților locale din Sebeș, conducătorii echipei HC Alba-Sebeș nu au găsit soluția optimă de a obține obiectivul propus.  Ba mai mult, după înfrângerea cu Universitatea Reșița, gruparea din Sebeș l-a pierdut și pe Dorin Cian.

”Rezultatele m-au determinat să renunț, asta e, dacă nu merge, nu merge.  Trebuia să obținem niște rezultate pe măsura pregătirii. Am pierdut la un gol, două,  nu am câștigat. Asta e, ce să facem. Am încercat să facem, dar dacă nu iese? Îmi pare rău că n-a ieșit așa cum m-am gândit, pentru că nu ne trebuia mult să obținem rezultatele necesare”, a declarat Dorin Cian, fostul antrenor al echipei HC Alba-Sebeș.

Antrenorul Cian va conduce echipa și la meciul de sâmbătă, ultimul din acest sezon.

 

Comentarii

 1. SUPORTER spune:

  Care esec de sambata domnilor? Meciul s-a jucat astazi !
  Care investitie substantiala? Aceea care a determinat conducere sa taie din salariile jucatoarelor mai mult de jumatate din luna octombrie? Acei bani care vin la club, dar fetele nu i-au mai vazut din luna februarie? Reveniti-va ! E mare pacat ce se intampla cu handbalul in acest oras, si mai mare pacat e ca nu toata lumea stie dedesubturile , dar vorbeste .

 2. tiby spune:

  ce prostie au pus poza cu alcineva nici de cum cu dorin cian vai vai de el ziarist care a scris articolu si a pus poza acolo

  1. E o poza din arhiva, daca ai o fotografie cu Dorin Cian sau cu echipa din Sebeș o poti trimite pe Sport@alba24.ro

 3. SUPORTER spune:

  Sunt o gramada de fotografii cu echipa sau cu domnul Cian, trebuie doar sa va interesati. Daca tot faceti o treaba, faceti-o cum trebuie ! Informati-va mai bine !

  1. Asta e noi nu avem, foto asa ca folosim ce putem si ce avem. Nu ne permitem sa ”furam” fotografii

 
 

Publicitate

Publicitate