picture-U17_biciclete_3.jpg-604-423-1-85Componenții reprezentativei Under 17 a României au beneficiat, duminică, de o primă zi de relaxare în cantonamentul din Olanda.

”Tricolorii” U17 au câştigat sâmbătă, la Rotterdam, cu 2-0 în fața Spartei, în ultimul joc de verificare înaintea debutului la Turul de Elită (21 martie cu Slovenia) iar Cătălin Suciu (Unirea Alba Iulia) şi Nicuşor Cârnaţ, acum la Wowerhampton Wanderers (Anglia) au fost titulari.

Și într-o primă zi de relaxare, fără niciun antrenament programat, juniorii pregătiți de Bogdan Vintilă au ieșit la o plimbare cu bicicleta prin micuța localitate Oldeberkoop. Astăzi, este o nouă zi liberă în care ”tricolorii” vor lucra la unitatea grupului înainte de a reveni pe terenul de joc și de a pregăti primul joc de la Turul de Elită, ultima rundă înaintea Campionatului European.

În Anglia, pe 21, 23 și 26 martie, România va întâlni Slovenia, Norvegia și reprezentativa similară a țării gazdă. „Sunt bucuros pentru Cătălin, sunt bucuros că Unirea Alba Iulia are un reprezentant la un Campionat European, putem spune de altfel că sunt doi unirişti dacă ţinem cont de faptul că şi Nicuşor a făcut primii paşi în fotbal tot la Unirea Alba Iulia!” a punctat Mihai Dăscălescu. Baftă România, baftă Cătă, baftă Nicuşor! (D.U., sursa foto frf.ro)

 
 
 

Publicitate

Publicitate