646x404-300x187S-au ocupat deja, din prima zi, toate cele 8 locuri care dau dreptul de a participa în competiţie, iar norocoşii se numesc Metalul Aiud, Olimpia Aiud, Viitorul Aiud, Viitorul Abrud, CSŞ Blaj, Europa Alba Iulia, Kinder Alba Iulia şi bineinţeles, AFC Unirea 1924 Alba Iulia.

Ne cerem scuze celorlalte echipe care ne-au contactat şi care din păcate nu pot participa din cauza formatului turneului, cu doar 8 echipe.

În zilele următoare vom anunţa programul competiţiei şi orarul de disputare a jocurilor din cele 2 grupe. Motto-ul competiţiei este ”I love football”, asta pentru că Iani Mitracu iubea fotbalul, prietenii, colegii, copii…şi pentru că el, la rândul lui, a fost iubit şi apreciat de generaţii de microbisti.

Suntem convinşi, că dintre copiii participanţi la această competitie, se va “naşte” un nou IANI…şi asa, se va preda ştafeta talentului, către un alt jucător, care va încânta. în viitor, publicul…

Vă asteptăm cu drag, pe 6 iunie, la baza Winner’s Club Ţălnar, să ne bucurăm împreună de fotbal…“I LOVE FOOTBALL!” (Bebe BRUMARU)

 
 
 

Publicitate

Publicitate