Campania „Salvează FC Unirea Alba Iulia” a ajuns la o nouă etapă. De această dată, Stage Club s-a alăturat campaniei, oferind o petrecere în cadrul căreia fiecare plătitor de bilet de intrare va aduce 7,5 lei pentru Unirea Alba Iulia.

Astfel că iubitorii echipei din Cetatea Marii Uniri, dar și petrecăreții pot da o mână de ajutor echipei ce se zbate pe „patul de moarte”. Prețul unui bilet va fi de 10 lei, iar evenimentul va avea loc vineri, 2 noiembrie, în Club Stage.

Dacă Stage Club va fi plin la această petrecere, clubul ar putea primi o sumă destul de consistentă. Dacă vor fi în club 600 de oameni, ar primi 4.500 de lei.  Reamintim că în Stage Club capacitatea maximă este de 1.000 de persoane, astfel că iubitorii acestui club nu trebuie să-și facă griji privind numărul de locuri disponibil.

Această inițiativă este de lăudat, mai ales că oameni simpli, cu venituri modeste pot salva echipa pregătită de Stelian Gherman, în vreme ce autoritățile locale și cele județene privesc nepăsătoare cum Unirea Alba Iulia se pregătește să lase în urmă o istorie de 88 de ani și să dispară de pe harta fotbalului românesc.

Reamintim că Mihai Mincă, Călin Cristea, Gicu Grozav, Ciprian Selagea, Dinu Moldovan, Florin Ilie, Alexandru Giurgiu, Fabian Himcinschi, Eduard Schuller și Ionuț Stan sunt doar câteva din numele celor care au învățat fotbal la Unirea Alba Iulia, iar acum evoluează în Liga I, în campionate externe sau cochetează cu loturile de juniori.

 
 
 

Publicitate

Publicitate