IMG_3306Sâmbătă și duminică, în Liga a IV-a sunt programate meciurile din etapa a 16-a. Cu siguranță, toți ochii vor fi ațintiți asupra a două partide. Este vorba despre cea de la Aiud, dintre Olimpia Aiud și Industria Galda de Jos și cea de la Alba Iulia, dintre Arena și Viitorul Sântimbru.

Iată programul meciurilor:

(P)  Adidasi  și ghete fotbal pe FashionSport.ro.  Peste 40.000 de articole sport pentru femei, bărbați și copii. Branduri : Nike, Adidas, Puma, Dunlop, Slazenger, Lee Cooper, Karrimor, Everlast etc. Reduceri mari în fiecare zi.

Sâmbătă:

Olimpia Aiud – Industria Galda de Jos, ora 11.30

Formația pregătită de Radu Andone va oferi o replică bună liderului Industria Galda de Jos, care în runda precedentă a învins, cu șansă, CS Ocna Mureș. De partea cealaltă, pentru echipa lui Alin Hancăș va fi un adevărat test de maturitate, deoarece la gazde se regăsesc mulți jucători cu experiență, iar venirea lui Andone a schimbat radical fața formaţiei din Aiud.

Arena Alba Iulia – Viitorul Sântimbru, ora 16.00

IMG_3288Partida de la Alba Iulia va fi una dificilă pentru Arena, mai ales că Viitorul Sântimbru nu are nimic de pierdut. Este important dacă Fane Fogoroși a reușit în această săptămână să le refacă moralul elevilor săi după eșecul cu Mureșul Vințu de Jos.

CS Ocna Mureș – Mureșul Vințu de Jos, ora 16.00

După ce ocnamureșenii au fost la un pas să stopeze liderul, vor primi sâmbătă vizita formației pregătite de Gheorghe Medrea, grupare ce a învins Arena. Cu siguranță că, dacă vizitatorii vor juca la fel de dezinvolți ca în meciul cu Arena, vor putea obține punct sau puncte.

Rapid CFR Teiuș – Inter Ciugud, ora 16.oo 

Două echipe lipsite de orice fel de griji vor presta un fotbal de plăcere și nimic mai mult. Victoria oricărei formații nu va putea aduce mari modificări în clasament, însă, desigur, fiecare va vrea să-și apere blazonul.

Duminică:

Energia Săsciori – Performanța Ighiu, ora 11.30

Echipa lui Paul Ciucă trece printr-o perioadă fastă, iar acest lucru este confirmat de rezultatele din ultimele runde.

Dalia Sport Daia Română – Metalul Aiud, ora 16.00

Partida de la Daia Română va fi o reeditare a optimilor de finală din Cupa României, unde Daia Română a avut câștig de cauză. Vor putea oare să-și ia revanșa aiudenii?

 
 
 

Publicitate

Publicitate