img_5062Sâmbătă, caravana Ligii a IV-a pornește din nou la drum. După pauza de iarnă, echipele din județul Alba sunt gata de retur și totodată sunt pregătite să ofere mai mult spectacol ca niciodată, mai ales că în Liga a IV-a a mai rămas o singură miză, titlul de campioană. 

Sâmbătă de la ora 16.00, pe stadionul doi al complexului „Cetate” va avea loc derby-ul campionatului, între Arena Alba Iulia (locul 2, 29 de puncte) și Industria Galda de Jos (locul 1, 33 de puncte).

În pauza de iarnă, ambele formații au încercat să efectueze transferuri pentru a-și acoperi locurile problematice, dar sâmbătă, pe teren, ambiția, dăruirea și miza vor oferi cu siguranță un meci peste nivelul acestui eșalon.

„E un meci normal de campionat, doar rezultatele noastre vor decide clasamentul final, indiferent de rezultatul de sâmbătă. Noi avem obiectiv locurile 1-3. Clar că ne vom bate, este un joc greu pentru că întâlnim o echipă bine organizată cu jucători cu experiență”, a declarat Alin Hancăș, antrenor Industria Galda de Jos.

De partea cealaltă, antrenorul gazdelor, Fane Fogoroși consideră că partida cu Galda de Jos este una importantă. Din păcate, tehnicianul Arenei nu va putea conta pe Dendiu, deoarece este suspendat.

„În primul rând, eu gândesc pozitiv. E un meci pe care îl jucăm acasă cu o echipă bună, care are doar o singură înfrângere. Pentru noi e un meci foarte important, dar această etapă e cu atât mai importantă, că jucăm cu liderul”, a declarat Fane Fogoroși, antrenor Arena Alba Iulia.

Partida de la Alba Iulia, va avea loc de la ora 16.00, pe stadionul secund al complexului Cetate.  

Programul complet al etapei a XIV-a:

Olimpia Aiud – Rapid CFR Teiuș, sâmbătă ora 11:30

CS Ocna Mureș – Inter Ciugud, sâmbătă ora 16:00

Energia Săsciori – Metalul Aiud 3-0

Performanța Ighiu – Cuprirom Abrud, duminică ora 11:30

Dalia Sport Daia Română – Viitorul Sântimbru, duminică ora 16:00

 
 
 

Publicitate

Publicitate