IMG_1262Vineri, la Sebiș, liderul Ligii a III-a, Seria a V-a, Metalurgistul Cugir va întâlni Național din localitate, în ceea ce urmează să fie derby-ul seriei. În tur, gruparea din Sebiș s-a impus cu 3-1 la Cugir, dar acum gruparea pregătită de Marius Opric este gata de revanșă.

De la cugireni va absenta Adrian Cârstean, fotbalist dorit în iarnă de Ceahlăul. Acesta a încasat al patrulea cartonaș galben cu FCM Baia Mare și va fi suspendat la jocul de vineri. Chiar și lipsit de aportul celui mai eficient vârf, antrenorul Marius Opric nu se teme de derby-ul de vineri, în care echipa se va bucura de revenirea lui Călin Tiut între buturi.

„E un meci de campionat, mergem să câștigăm. Poate e un derby, dar nu e presiune, e fotbal, nu ne ia nimeni capul. Vom vedea dacă ne va lipsi Cârstean, asta e, suntem 23 în lot, trebuie să joace toți”, a declarat Marius Opric, antrenor Metalurgistul Cugir.

Partida de la Sebiș va fi ultima în care antrenorul Marius Opric va sta în tribune; după această partidă tehnicianul cugirenilor va reveni pe banca tehnică.

Echipa probabilă: Tiut – Cristea, Potopea, Schuller, Trășcan – Șuteu, Negură, L. Itu, M. Neagu – Oară și I.Radu.

 
 
 

Publicitate

Publicitate