Duminică, arena din Ighiu va găzdui unul dintre cele mai importante meciuri din acest debut de retur. Locurile 1 și 4 se întâlnesc duminică, de la 11.30. Liderul CSO Cugir speră să scoată din lupta pentru șefia Ligii a IV-a Performanța, în vreme ce echipa lui Sorin Mărginean vrea să împiedice liderul în spatele căruia se află la doar două puncte.

Indiferent de achizițiile făcute de Performanța, președintele clubului din Cugir nu ia în calcul nici măcar o remiză la Ighiu și merge hotărât să câștige partida.

”Abordăm partida cu încredere, mergem să câștigăm. Nu luăm în calcul altă variantă, mergem să câștigăm și o vom face. Suntem încrezători, ne-am pregătit foarte bine, avem un lot valoros. Victoria este singura variantă pe care o luăm în calcul. În primul rând, lotul de jucători este un atu”, a declarat Adrian Mihai, președinte CSO Cugir.

După perioada de pregătire bună din această iarnă, echipa antrenată de Sorin Mărginean își dorește să câștige Liga a IV-a și să meargă la baraj. Tradiția o recomandă pe Performanța ca fiind campioana ultimelor două sezoane, dar și deținătoarea titlului de echipă cu două dezamăgiri la jocurile de baraj.

Astfel că duminică partida de la Ighiu va avea un rol mare în ceea ce privește lupta pentru supremația Ligii a IV-a. Rămâneți pe Sport.Alba24.ro, vom reveni cu declarația lui Sorin Mărginean.

 
 
 

Publicitate

Publicitate