Iubitorii handbalului din Sebeș vor avea parte joi, de la ora 18.00, de un adevărat derby. În sala „Florin Fleșeriu” sosește favorita la promovarea în Divizia Națională de handbal feminin, CSM Cetate Deva, pentru a disputa etapa a V-a, contra echipei HC Alba-Sebeș.

Fără probleme de lot, echipa pregătită de Octavian Achimescu încearcă să producă surpriza, chiar dacă tehnicianul handbalistelor din Sebeș este conștient de valoarea formației vizitatoare.

„Abordăm cu încredere și sperăm să facem un joc bun și să ținem aproape. Echipa din Deva e mult, valoric, peste noi. Noi am avut niște amicale cu Deva, au și ei slăbiciuni, pe individual sunt foarte bine poziționate. Pe lângă noi sunt mai bune, la nivel de grup cred că suntem mai organizați”, a declarat Octavian Achimescu, antrenor principal HC Alba-Sebeș.

De partea cealaltă, președintele Virgil Costea așteaptă surpriza din partea fetelor. Acesta a mărturisit că echipa e mai motivată ca oricând să lege al treilea succes consecutiv.

„E ca o provocare, pentru că  fetele sunt ambițioase și și-au pus în cap să câștige. După cele patru meciuri bune pe care le-au făcut și în deplasare și acasă, eu sper să câștigăm. Deva nu e de neînvins. Noi suntem cu problemele rezolvate. La Sebeș avem echipă în sfârșit”, a punctat Virgil Costea, președintele echipei din Sebeș.

Partida de la Sebeș va începe la ora 18.00, în sala de sport „Florin Fleșeriu”, iar intrarea va fi liberă.

Revedere cu echipa care nu s-a mai mutat la Sebeș

În februarie 2011, la Sebeș prindea contur ideea că CSM Cetate Deva va muta echipa în orașul în care handbalul se mănâncă pe pâine. Patronul formaţiei din Deva, Nicolae Muntean s-a răzgândit și nu a mai adus echipa la Sebeș, oraș care era gata să o adopte și să o sprijine.

Joi, probabil că fetele vor fi motivate suplimentar de conducătorii grupării HC Alba Sebeș, pentru a-i servi o revanșă celui care a păcălit atâția iubitori ai handbalului că Sebeșul va avea o echipă în Divizia Națională de handbal.

 
 
 

Publicitate

Publicitate