După o săptămână agitată, HC Alba-Sebeş poate pregăti în linişte meciul cu CSM Slatina, echipă aflată pe locul patru în Divizia A de handbal feminin.

După o săptămână tensionată, în care antrenorul Octavian Achimescu a fost la un pas de a părăsi echipa, lucrurile s-au liniştit la HC Alba-Sebeş. Viceprimarul Adrian Bogdan şi antrenorul Octavian Achimescu au uitat divergenţele de la meciul de duminică şi îşi vor continua colaborarea.

„E un derby, e un meci foarte greu, şi datorită tensiunilor care s-au acumulat. Ciolan are întindere, Mihaela Tecariu şi Paula Chirilă nu vor intra deloc. Sunt trei titulare care nu vor intra deloc. Avem probleme mari de lot. Noi vrem să câştigăm, vedem, încercăm să le recuperăm pe Ciolan şi pe Comşa, sperăm ca şi Oana Bidaşcu să treacă peste emoţiile de la primul meci”, a declarat Octavian Achimescu,  antrenor principal HC Alba-Sebeş.

Achimescu speră ca echipa să treacă peste momentul dificil din această săptămână, spunând că încărcătura a fost una psihică, nefiind probleme fizice.

„Problemele au fost pe plan psihic, cât am lipsit eu două antrenamente s-au pregătit. Am vorbit cu fetele şi sperăm să nu mai fie nici o discuţie”, a mai punctat Achimescu.

Disputa de la Sebeş va avea loc duminică de la ora 18.00, în sala de sport „Florin Fleşeriu”.

 

Comentarii

 1. WiCeprimaru spune:

  ce-i domnu WiCe, nu joaca nepotica de-ti bagi ceafa aia groasa la echipa? sau se umfla postaia-n tine asa de ochii presei?

 2. sef galerie spune:

  Stimate domn viceprimar,
  apreciem faptul ca sunteti pasionat de handbal, mai apreciem faptul ca sa ajungeti viceprimar ati trecut prin mai multe etape care v-au ridicat acolo sus ,rugamintea e sa aveti grija in limita cunoasterii acestui sport frumos care a fost o legenda in oras si a fost ridicat de oameni care au jucat handbal si au multe specializari in acest domeniu (nu de oameni ca WEBER care stiti foarte bine ce a facut :a distrus tot chiar sub ochii dumneavoastra si ….restul….daca e sa mai spunem….nu se stie….), lasati oamenii da HANDBAL sa isi faca meseria , sa construiasca ceea ce se mai poate .

 3. bogdan bianca spune:

  auzi domnule „WICEPRIMAR„ aici nu era vorba despre mine … daca eu joc sau nu ,daca nu sti nu te baga! nu va mai bagati toti in echipa noastra in nestiinta de cauza.si la orice rautate dati in mine ! eu nu cred ca s-a pierdut un meci din vina mea ca sunt nepoata vicelui ,eu joc handbal dinainte sa se ocupe el de echipa.asa ca va rog lasati-ma in pace si vedeti-va de treaba si nu ma mai bagati in discutii ca sunt nepoata !

 4. anonim spune:

  sa va fie rusine in loc sa veniti sa sustineti fetele comentati din afara si habar nu aveti despre ce se intampla in echipa.stati la panda si asteptati sa faca un pas gresit sa faceti scandal,doar atat stiti.lasati fetele si conducerea sa isi faca treaba stiu ei ce fac nu au nevoie de sfaturile voastre . decat sa comentati aiurea mai bine sustineti fetele de aproape si incurajatiile

 5. fan sebes spune:

  Bravo Bianca,asta trebuie sa faca cei din sebes sa sustina echipa si la bine si la greu deoarece sunteti niste luptatoare,,,,,fi ti tari si aratatile tuturor celor care va barfesc ca nu au dreptate……Voi luptati pentru echipa indiferent de cine va antreneaza ,de cine este vice,sau secund,,,,,voi va dedicati acestui oras care ar trebui sa va sustina…..,,,SUCCES PENTRU ACEASTA SEARA>Iar voi impreuna cu conducerea echipei aratati de ce sunteti in stare.

 
 

Publicitate

Publicitate