CS Universitatea Alba Iulia are parte de un nou derby. După ce a cedat la Satu Mare cu 76-65, echipa pregătită de Miroslav Popov şi George Lăncrănjan are de trecut, sâmbătă, un nou test important.

La Alba Iulia soseşte ICIM Arad, echipă care are doar o înfrângere în acest sezon. Tot sâmbătă, noul antrenor al echipei CS Universitatea Alba Iulia va avea parte de primul meci în faţa propriilor suporteri.

„Va fi un joc dur, pentru că Arad e acum pe primul loc în campionat. Vreau ca jucătoarele mele să fie puternice, să joace cu creier. Cred că va fi un meci cu un rezultat strâns, dar să nu uităm că nu e uşor acum să joci contra celei mai bune formaţii din România”, a declarat Miroslav Popov, antrenor principal CS Universitatea Alba Iulia.

Tehnicianul baschetbalistelor din Alba Iulia ştie şi ce ar trebui schimbat pentru jocul de sâmbătă.

”Faţă de meciul cu Satu Mare, voi schimba lucruri atât în apărare cât şi în  atac. Vom face tot ce e posibil pentru a obţine un rezultat bun, vom încerca să-i surprindem”, a mai spus Popov.

Ildiko Nagy: „Aşteptăm iubitorii acestui sport în număr cât mai mare la meci”

Aflată în recuperare după o fractură la unul dintre degetele de la mână, Ildiko Nagy, fostă jucătoare a echipei din Arad, speră ca Alba Iulia să crească în joc şi să fie în formă maximă în play-off şi în Cupa României.

„Eu zic că suntem sensibil egale din punct de vedere valoric. Sper să demonstrăm în timp că putem juca o finală. Îi aşteptăm pe toţi iubitorii acestei echipe să ne susţină şi la bine şi la rău”, a declarat Ildiko Nagy, baschetbalistă CS Universitatea Alba Iulia.

Partida cu ICIM Arad va avea loc sâmbătă, de la ora 18.00, la sala de sport a Universităţii „1 Decembrie 1918” din Alba Iulia, iar intrarea va fi liberă.

 

 

Comentarii

  1. fancsu spune:

    Hai CSU ! Eu sunt alaturi de voi si „la bine si la rau” sau mai bine zis la greu. Sper sa fiti in forma maxima simbata.

 
 

Publicitate

Publicitate