DSC_0394Derby-ul etapei a VI-a dintre CSU Alba Iulia şi ICIM Arad s-a disputat în această seară în Sala de Sport a Universităţii ,,1 Decembrie 1918”. Meci de infarct şi o atmosferă incendiară unde zecile de suporteri veniţi să îşi încurajeze echipa favorită, acuză arbitrul că ar fi dictat un fault tehnic incorect antrenorului albaiulian.

În continuare, atmosferă încinsă la meciul echipei albaiuliene, unde după un joc intens  al fetelor lui Popov şi câteva coşuri frumoase, albaiuliencele conduc partida, iar  suporterii frenetici scandează din tribune ,,CSU, forţă CSU”.

Prima repriză s-a încheiat cu scorul de  36-33 pentru albaiulience, urmează repriza a doua.

Repriza a doua a început în forţă pentru CSU Alba Iulia, după primele minute echipa lui Popov a marcat în forţă şi a acumulat puncte importante.

Din nou suporterii sunt în delir şi scandează la fiecare coş, încurajând echipa spre victorie. Până acum arbitrajul este corect, cu mici scăpări.

Superioritatea echipei albaiuliene s-a văzut pe tot parcursul meciului, echipa arădeană a fost pusă în dificultate de la început până la sfârşit, dovadă stă şi rezultatul, echipa albaiuliană a condus cu 71-68 şi a câştigat meciul cu arădencele.

 

 
 
 

Publicitate

Publicitate