Campionatul de Juniori E se aproprie către sfârșitul turului. Europa Alba Iulia și Unirea Juniors au acumulat ambele maximum de puncte posibile, respectiv 18. În weekend, se vor înfrunta față-n față pentru meciul ce poate decide echipa ce va deține primul loc la finalul turului.

Campionatul a început în 22 septembrie și până în acest moment s-au disputat șase etape, meciurile având loc în fiecare duminică dimineața la baza sportivă „Winners Club Țălnar”. La campionat participă zece echipe ale județului Alba, formate din copii născuți după 2003. Dintre toate echipele, cei mai determinați sunt copiii coordonați de Ioan Popa (Europa Alba Iulia), care au reușit să marcheze cele mai multe goluri (45), dar și cea mai bună apărare, doar 5 goluri primite. Nici juniorii lui Alexandru Kalanyos (Unirea Juniors) nu se lasă mai prejos, reușind să marcheze 43 de goluri și să primească doar 9.

Cele două echipe se vor înfrunta duminică, în cea de-a șaptea etapă competițională. Cel mai probabil, echipa care va ieși învingătoare din această confruntare va fi și formația ce va deține poziția de lider la finalul turului. În ultima etapă, Unirea Juniors a câștigat cu 12-1 în fața celor de la Kinder Alba Iulia, în timp ce Europa Alba Iulia a întâlnit Viitorul Alba Iulia și s-a impus cu 13-0.

Energia micuților fotbaliști iese în evidență în cele 30 de partide disputate până acum prin faptul că au reușit să marcheze nu mai puțin de 227 de goluri. Datorită acestui număr imens de goluri marcate, vă prezentăm Top 5-ul marcatorilor care, cu puțin noroc, peste câțiva ani, pot să ne facă mândri că reprezintă județul Alba în Liga I și, de ce nu, chiar în naționala României.

Cei mai buni 5 marcatori sunt:

1. Vasile Marius David (Europa Alba Iulia) – 22 goluri

2. Cosmin Necreală (Unirea Juniors) – 20 goluri

3. Vlad Domșa (Unirea Juniors) – 19 goluri

4. Bogdan Lazăr (Europa Alba Iulia) – 12 goluri

5. Răzvan Ioan Buzilă (LPS Sebeș) – 8 goluri

 

 
 
 

Publicitate

Publicitate