În weekend se joacă meciurile de Liga a V-a, seriile 1, 2 și 3. Dacă meciurile din seria a 2-a sunt relativ ușoare pentru fruntașele clasamentului, meciurile din prima serie și seria a 3-a stau cu totul altfel.

Derby la Blaj: CIL Blaj (locul 1) – AS Pănade (locul 2). Duminică, 27 octombrie ora 11.00

În prima serie a Ligii a V-a, CIL Blaj conduce fără probleme, cu 21 de puncte obținute din tot atâtea puse în joc. Cu un golaveraj de invidiat, 23 de goluri marcate și doar 4 primite, fiind singura echipă din campionat care a primit mai puțin de 5 goluri în primele 7 etape ale campionatului. Este urmărită îndeaproape de AS Pănade, ce ocupa poziția secundă, cu 19 puncte. Cele două se vor înfrunta duminică, 27 octombrie de la ora 11.00, „face to face” în etapa cu numărul 8. Cu o victorie pe terenul de la Blaj, AS Pănade poate detrona liderul și îi poate lua locul pentru prima dată în acest sezon. Ambele echipe sunt calificate mai departe în Cupa României, faza județeană, fapt ce mai aduce un punct de echilibru al meciului. Pănade ține aproape de Blaj și pe partea golaverajului, unde au 23 de goluri marcate (același număr ca și CIL Blaj) și 5 goluri primite, cu unul mai mult decât liderul. Un eșec la Blaj ar putea să o coboare pe locul 3 în clasament pe AS Pănade, dacă Unirea Cergău învinge în deplasarea de la Sâncel, cu „lanterna roșie” a seriei, Avântul Sâncel.

Vezi toate meciurile din Liga a V-a, seria I:

CIL Blaj   – AS Pănade
Viitorul Biia   – Gaz Metan Valea Lungă
Spicul Bucerdea   – Crăciunelul de Jos
Avântul Sâncel   – Unirea Cergău
AS Tineretul Șona   – Perla Jidvei
Partizanii Sînmiclăuș   – Viitorul Sântimbru II
Dacia Mihalț   – Langentahl Valea Lungă

 

Meciuri importante pentru fruntașele clasamentului, în timp ce FC Lopadea Nouă se luptă acasă pentru a obține primul punct în acest sezon

În seria a 2-a, singurele echipe neînvinse sunt FC Micești, liderul seriei și Mureșul Gâmbaș, ocupanta locului secund. Cele două se vor întâlni abia în ultima etapă a turului, cu numărul 13. Până atunci, cele două se află la egalitate de puncte, 19 și încearcă să-și mențină fiecare același număr de puncte până la confruntarea directă. În etapa actuală, FC Micești face deplasarea la Voința Beldiu, în speranța obținerii celor 3 puncte și menținerea în fruntea clasamentului. Mureșul Gâmbaș se luptă pe terenul din Fărău, împotriva celor de la Progresul pentru a obține victoria, și a rămâne în fața celor de la Fortuna Lunca Mureșului, care se află la doar 3 puncte în spatele echipelor fruntașe și așteaptă cu nerăbdare un pas greșit al celor două. Fortuna Lunca Mureșului primește vizita Șoimilor de la Ciumbrud, ce ocupă poziția 8 în clasament.

Vezi toate meciurile din Liga a V-a, seria a 2-a:

Fortuna Lunca Mureșului   – Șoimii Ciumbrud
Voința Beldiu   – FC Micesti
AS Războieni Cetate   – ACS Băgău
Vointa Stremt   – Decebal Cricău
FC Lopadea Nouă   – Viitorul Unirea
Progresul Fărău   – Mureșul Gâmbaș
Sportul Livezile   – National Radesti

 

Derby între ASC Pianu 2013 și Colorad Șpring, duminică 27 octombrie, ora 15.00

În seria a 3-a se dă o adevărată bătălie pentru obținerea primului loc în clasament. Colorado Șpring, echipa care ocupă prima poziție a clasamentului în serie, se pregătește de cea mai grea deplasare de până acum și anume pe terenul echipei ce ocupă poziția secundă, ASC Pianu 2013. Ambele echipe sunt neînvinse în cele 7 etape disputate până acuma în campionat, însă Colorado Șpring se află cu 2 puncte în fața rivalei, datorită remizei obținută de ASC Pianu 2013 în etapa cu numărul 5, când a reușit să obțină doar un punct pe terenul celor de la Andreas Alba Iulia. Meciul este unul echilibrat și datorită faptului că dețin până în acest moment titlul de cea mai bună apărare, lăudându-se cu doar 5 goluri primite. Cel mai bun atac al seriei este stăpânit de Colordo Șpring, care are nu mai puțin de 39 de goluri marcate de la începutul campionatului. Așadar, meciul se anunță a fi unul extrem de spectaculos și în același timp foarte echilibrat.

Vezi toate meciurile din Liga a V-a, seria a 3-a:

Andreas Alba Iulia   – CSO Cugir
Del Dodo Alba Iulia   – Limbenii Limba
Activ Sport Ciugud   – Viitorul Tărtăria
Orient Blandiana   – Independența Cut
ASC Pianu 2013   – Colorado Șpring
Mureșul Săliștea   – Euro Șpring
Hidromecanica Șugag   – Viitorul Răhău
 
 
 

Publicitate

Publicitate