Decebal Cricău duce o luptă aprigă în Liga a V-a, Seria a II-a, pentru promovarea în Liga a IV-a. Echipa din Cricău nu pare a fi favorită la promovare, iar prima mișcare greșită o așteaptă contracandidatele Șoimii Ciumbrud, Industria Galda de Jos și Andreas Alba Iulia.

Antrenorul echipei Decebal Cricău, Silviu Miron ne-a declarat că vrea, în acest retur, ca membrii acesteia să joace fotbal, să fie buni, iar, dacă acest lucru îi va duce pe locul pe care sunt situaţi şi acum, nu se vor da la o parte. În primul rând, pentru ei este plăcerea de a juca fotbal.

La capitolul transferuri, echipa din Cricău a adus patru jucători – Barta, Rada, Gavrilov și Hada – și s-a despărțit doar de – Mureșan, fotbalist care va evolua pentru Cuprirom Abrud, în returul acestui sezon și de Nicu Marica și Sorin Plugaru, fotbaliști care au plecat la Iezerul Ighiel

Gruparea din Cricău nu-și face probleme în privința amânării returului de campionat, întrucât acesta este programat pe 25 martie.

”În seria noastră nu cred că se va amâna prima etapă, din cauză că returul începe destul de târziu și nu cred că cei de la AJF Alba vor amâna”, a declarat Silviu Miron, antrenor principal Decebal Cricău.

Chiar dacă este un lider la golaveraj, gruparea din Cricău a arătat deseori în turul acestui sezon că merită să ocupe prima poziție în clasament.

 

 

Comentarii

  1. Silviu Miron spune:

    Am uitat sa-i mentionez pe Nicu Marica si Sorin Plugaru care auplecat la Iezerul Ighiel

 
 

Publicitate

Publicitate