AJF Alba s-a impus, la limită, în primul meci din Cupa Regiunilor împotriva celor din Harghita. Baghiu a înscris în minutul 20 golul care le-a adus albaiulienilor prima victorie. Partida a avut loc pe Stadionul „Parc” din Blaj.

Încă de la începutul primei reprize echipa din Alba a pus presiune pe oaspeți. După un val de atacuri succesive la poarta adversarilor, trei ocazii mari de gol, la capătul cărora au stat Găldean, Lungu și Cernea, gazdele au reușit să schimbe scorul de pe tabelă, în minutul 20, atunci când jucătorul legitimat la Industria Galda de Jos, Flaviu Baghiu, a deschis scorul printr-o strălucire de moment. Scorul până la pauză avea să fie neschimbat, iar echipa din Alba a intrat la cabine cu un avantaj minim de 1-0.

În repriza a doua tabela de marcaj a rămas neschimbată, iar echipa celor de la AJF Alba a reușit să obțină prima victorie din Cupa Regiunilor.

Echipa din județul Alba este formată din: Cătălin Ștef, Cătălin Ivașcu, Andrei Cernea, Raul Lungu, Flaviu Baghiu (Industria Galda de Jos), Robert Szabo (CS Ocna Mureș), Zoltan Borșoi, Marius Lupșan, Cornel Hălălae (Viitorul Sântimbru), Cosmin Oltean, Alexandru Hada, Răzvan Frențiu, Claudiu Boldi, Ovidiu Turuș, (Performanța Alba Iulia), Florin Faur, Cristian Bodea, Gheorghe Sorin (Energia Săsciori), Robert Bendiu, Nicolae Găldean, Rareș Moga (Arena Alba Iulia), Pașca Andrei (Cuprirom Abrud), Casian Tulea (CIL Balj), Ioan Gherman (Inter Ciugud), Darius Goangă (Rapid CFR Teiuș), Ion Trăscăian (Mureșul Vințu de Jos), Adrian Păcurar (FC Micești), Mircea Coltor (Sportul Livezile) și Marius Moga (Metalu Aiud).

Următorul meci va avea loc în data de 9 octombrie când albaiulienii se vor deplasa la Maramureș în speranța de a se întoarce acasă cu toate cele trei puncte.

 FOTO: AJF Alba

Alexandru MOROŞANU

 
 
 

Publicitate

Publicitate