Sorin CorpodeanJoi a avut loc ședința Biroului Executiv a AJF Alba, iar în urma acestei ședințe s-au stabilit datele de debut pentru competițiile organizate de Asociația Județeană de Fotbal. 

S-a hotărât ca returul Ligii a IV-a  să înceapă pe 15-16 martie, iar caravana Ligii a V-a va porni la drum pe 22-23 martie.

Tot în cadrul ședinței de joi s-a votat și amânarea alegerilor pentru șefia AJF Alba, la care Sorin Corpodean va avea un candidat serios, pe Augustin Damian, actualul vicepreședinte al asociaţiei. Scrutinul va avea loc în luna iunie și nu în această primăvară, cum era stabilit inițial.

Actualul președinte, Sorin Corpodean pare favorit în fața lui Damian, dar nu ar fi exclus să apară surprize în momentul votării.

Sorin Corpodean a avut multe realizări de-a lungul mandatului său. Printre acestea putem aminti cel mai important proiect demarat pentru fotbalul județean – parteneriatul dintre AJF Alba și Consiliul Județean Alba, prin care echipele din toate eșaloanele în care AJF Alba organizează competiții au primit echipament de joc, încălțăminte pentru sportivi, mingi și plase pentru porți. În ultimii ani, numărul sportivilor legitimați a crescut. De asemenea, la nivelul Ligii a V-a în județul nostru există trei serii, iar în urmă cu câțiva ani era doar una.

 
 
 

Publicitate

Publicitate