Primul meci pentru nou promovata Metalurgistul Cugir nu a fost unul cu noroc. Gruparea condusă de Marius Opric a pierdut în fața echipei CS Oșorhei cu scorul de 1-1.

Metalurgistul Cugir a pierdut, vineri, în deplasare la Oradea, prima etapă din Liga a III-a. Prima parte a jocului a fost una echilibrată, iar la finalul primei reprize scorul era de 1-1, golul pentru Cugir fiind marcat de Adrian Cîrstean.

În cea de-a doua parte a meciului, ghinionul a continuat pentru Metalurgistul. În minutul 47, Daniel Lupşan a marcat în propria poartă.

,,S-a  văzut lipsa de experienţă, din păcate, la primul meci din Liga a III-a. Dacă aveam puţin mai mult curaj şi puţin noroc, puteam pleca cel puţin cu un punct de la Oradea. Acesta este fotbalul, ne vom pregăti în  continuare, vom munci mai mult şi sunt sigur că o să fim o nucă tare  pentru orice oponent”, a declarat directorul sportiv al Metalurgistului, Bogdan Petric

Partida s-a desfăşurat la Oradea, pe Stadionul Municipal „Iuliu Bodola”, întrucât cei de la Oşorhei nu şi-au rezolvat încă în totalitate propriul stadion, care mai are nevoie de investiţii pentru a fi adus la parametri normali pentru Liga a III-a. Lotul formației Metalurgistul Cugir a fost format din Răzvan Lăncrănjan – portar, Ștefan Radu, Andrei Ianc, Ovidiu Oniga, Andrei Tăban, Daniel Grozav, Alin Șuteu, Alexandru Negură, Daniel Lupșan, Marian Trășvan, Lucian Itu, George Goronea, Andrei Ivănescu, Bogdan Oniche, Mihai Rădac, Daniel Buta, Adrian Cîrstean.

Arbitrul partidei a fost sătmăreanul Florin Ovidiu Mazilu.

 
 
 

Publicitate

Publicitate