Volei Club Alba-Blaj a făcut, vineri, primul pas spre accederea în Divizia A la volei feminin. Echipa pregătită de Liliana Bogendorfer și Emil Ciufudean s-a impus cu 3-0 (25-13, 25-10 și 25-13), la capătul unui joc în care spectatorii au purtat echipa din Blaj spre prima victorie obținută contra celor de la CNMB Râmnicu Vâlcea.

”Pentru echipa din Blaj. ce pot să zic. a jucat așa cum trebuia. Am avut o echipă determinată. Primul pas în preliminarii a fost făcut. Dacă mâine obținem o nouă victorie cu Rapid, suntem aproape de obiectivul promovare. Noi ne-am bucurat și pentru baschet și pentru toate ramurile sportive. Pentru noi, proiectul cu Consiliul Județean Alba se dovedește a fi unul foarte bun”, a declarat Sergiu Ștefănescu, președintele executiv al echipei de Volei din Blaj.

În celălalt meci al serii, Rapid București a pierdut 1-3 cu CSM Brăila. Sâmbătă, de la ora 19.00, Volei Club Alba-Blaj va disputa un nou meci contra celor de la CS Rapid București.  Totuși, echipa care va promova va fi stabilită duminică, zi în care va avea loc meciul dintre Volei Club Alba-Blaj și CSM Brăila.

 
 
 

Publicitate

Publicitate