DSC02685Clasată la finalul turului pe prima poziţie a ierarhiei, cu maximum de puncte acumulate, Unirea Alba Iulia a disputat până în prezent trei jocuri de verificare, 0-1 cu Industria Galda de Jos (Liga a III-a, Seria a 5-a), 3-0 cu Potaissa Turda (Liga a IV Cluj) respectiv 2-0 cu Gaz Metan Valea Lungă (Liga a V-a, Seria 1)-ultimele două s-au jucat pe durata a 45 de minute fiecare.

De mâine însă, Andrei Ianc şi compania vor avea parte de un program infernal de meciuri amicale, adică patru în decursul a doar şapte zile.

“Calvarul” va începe mâine, 11 februarie, ora 15.00 la Cugir cu Metalurgistul (Liga a III-a, Seria a 5-a) din localitate şi va continua mai apoi cu Euro Şpring (Liga a IV-a)-sâmbătă, 14 februarie, ora 11.00 la Oarda de Jos, cu Decebal Cricău (Liga a V-a, Seria a 3-a)-duminică, 15 februarie, ora 11.00 la Oarda de Jos respectiv cu ASC Pianu 2013 (Liga a IV-a)-miercuri, 18 februarie, ora 18.00 (nocturnă).

“Am avut mai mulţi jucători accidentaţi în această perioadă dar care acum şi-au reluat pregătirea, deci cred că această suită de jocuri este una benefică şi pentru ei. Trebuie să fim pregătiţi pentru retur şi de aceea am ales adversari, majoritatea din eşaloane superioare celui în acre evoluă noi, care să ne demonstreze unde ne aflăm din punct de vedere al pregătirii” a punctat Mihai Dăscălescu. (D.U.)

 
 
 

Publicitate

Publicitate