1Că meciul de ieri după amiază de la Deva, acolo unde uniriștii au reușit probabil cel mai bun joc din acest tur de campionat, a fost decis de valoarea incontestabilă a lui Ousmane N’Doye, care a marcat de trei ori, nu mai are practic nicio importanță!

Mult mai importante au fost însă deciziile brigăzii de arbitri care au influențat în mare măsură desfășurarea jocului și implicit rezultatul final.

Și aici vorbim despre penalty-ul acordat gazdelor, la scorul de 1-0 în favoarea Unirii Alba Iulia, în cel de-al treilea minut de prelungire al primei reprize!, și eliminarea lui Maradre pentru proteste, prin care senegalezul Ousmane N’Doye a egalat la 1, dar și despre penalty-ul neacordat oaspeților în minutul 57, la scorul de 2-1 pentru Cetate Deva, la un fault comis în interiorul suprafeței de pedeapsă de către un apărător al gazdelor asupra lui Andrei David.  La finalul întâlnirii şi antrenorul Devei, Viorel Tănase, a recunoscut valoarea senegalezului, precum şi importanţa acelui penalty acordat în finalul primei reprize. „N’Doye face diferenţa, suntem dependenţi de prestaţiile sale, are calitate şi multă experienţă. Acea fază (n.a. la penalty-ul din minutul 45+3) a fost momentul psihologic al jocului, poate a fost penalty, poate nu, adversarii au considerat că a fost acordat cu uşurinţă acel penalty. Repriza a doua am dominat-o, dar a contat acel moment, întrucât intram cu 0-1 la pauză”, a spus Viorel Tănase, antrenorul Devei. RESPECT! VEZI ÎN FORMAT VIDEO ce au spus Radu Andone (antrenor Unirea Alba Iulia) și Ousmane NDoye „căpitanul” gazdelor. (D.U., video N.P.)

Echipament sportiv pe FashionSport.ro. Peste 40.000 de articole cu reduceri 60-80% de la cele mai mari branduri . Îmbrăcăminte, încălțăminte și accesorii pentru bărbați, femei și copii

Mai multe pe Alba Sport

 
 
 

Publicitate

Publicitate