IMG_7352CSU Alba Iulia a cucerit marți seara prima medalie de când evoluează în Liga Națională de Baschet Feminin. Fetele lui Miroslav Popov au învins cu 2-0, la general, pe ACS Sepsi SIC și s-au întors cu medaliile de bronz la gât. 

Contactat telefonic, rectorul UAB, Daniel Breaz s-a declarat mulțumit de performanțele obținute de CSU Alba Iulia în acest sezon.

„Eu zic că, una peste alta, a fost un sezon în care un trofeu și o medalie ne mulțumește. Bineînțeles că se putea și mai mult, dar să fim mulțumiți, am fost mai sus ca anul trecut”, a declarat Daniel Breaz, rectorul UAB.

Cât despre sezonul viitor, Daniel Breaz a menționat că urmează o întâlnire cu toți factorii decizionali de lângă echipă și vor stabili bugetul pentru sezonul 2014-2015.

„Nu pot să spun ce buget vom avea. Nu pot să fac afirmații că va fi mai mare sau mai mic. După ce ne vom întâlni cu sponsorii și cu reprezentanții de la primărie și Consiliul Județean, vom vedea”, a adăugat Breaz.

La fel ca în sezoanele precedente, nici în această vară Daniel Breaz nu va interveni în ceea ce privește transferurile pe care le va efectua CSU Alba Iulia.

„Nu pot să zic cine va rămâne și cine va pleca, pentru că nu eu decid asta. Miro este cel care decide toate aceste lucruri pentru că el răspunde de rezultate. Dar e cert că pe Sasa Cadjo o dorim cu toții încă un sezon la Alba Iulia”, a încheiat Daniel Breaz.

CSU Alba Iulia își va prezenta miercuri de la ora 15.00 medaliile primite, dar și micuțul trofeu oferit de cei de la Federația Română de Baschet.

 
 
 

Publicitate

Publicitate