Radu Andone a condus luni după masă ultimul antrenament al echipei Europa Alba Iulia.  Antrenorul Radu Andone a fost schimbat  din  funcție, iar de marți la echipă se va prezenta Dan Mănăilă. Radu Andone ar putea rămâne în cadrul echipei Europa Alba Iulia ca jucător.

Schimbarea de antrenor vine după doar trei etape, timp în care Radu Andone a înregistrat  două eșecuri și o remiză pe propriul teren după ce echipa lui a condus 2-0. Cel mai probabil oficialii echipei Europa au fost deranjați de faptul că Radu Andone ar fi  „dat din casă” despre situația financiară a clubului.

Mutarea a fost confirmată chiar de Dan Mănăilă care privește misiunea de la Alba Iulia ca pe o adevărată provocare.

„După o discuție de mai bine de o oră am cu domnul Liviu (n.a. Liviu Coacăză), am acceptat să vin la Alba Iulia.  Este pentru prima dată când am ca obiectiv salvarea de la retrogradare. Cunosc echipa Europa deoarece m-au băgat în ședință în urma eliminării din Cupa României. Sunt băieți tineri, ambițioși și cred că ne vom  salva. Știu doar că în lot este Paul Munteanu fotbalist cu care am colaborat și la Cisnădie”, a declarat Dan Mănăilă, antrenor principal FC Europa Alba Iulia.

Mănăilă a mai amintit faptul că în ultima perioadă multe echipe au dispărut de pe harta fotbalului românesc și nu ar fi dorit ca acest lucru să se întâmple și cu Europa Alba Iulia.

 

Comentarii

  1. eu spune:

    Coacaza unde saracie gasesti toti expiratii astia de antrenori?Voi nu aveti bani sa va platiti jucatorii,dar pentru fataraul asta de Manaila ai bani sa-l platesti sau sa-i platesti cazarea.Daca era ceva de capu lui nu se tot plimba pe la echipe ca Cisnadie sau Europa.Asta e un antrenor care suna conducatorii si se propune ca el e mare scula de antrenor,o sa va lamuriti foarte repede de el 3 etape si puteti sa va retrageti ca altfel faceti judetul de rusine.Liviule cred ca el te-a sunat ca sa il iei antrenor,vezi sa ai cumperi un sacou ticlam ca ai plac culorile astea de poponari…!

 
 

Publicitate

Publicitate