Europa Alba Iulia ar putea rămâne fără antrenor. Nu este vorba de o nouă demitere, ci de o ofertă primită de Dan Mănăilă. Cluburi din Liga a III-a, dar și din Liga a IV-a din județul Alba sunt interesate de serviciile tehnicianului care a reușit să resusciteze Europa Alba Iulia.

Interesul venit din partea cugirenilor a fost confirmat de tehnicianul divizionarei terțe. Acesta a confirmat informațiile deținute de noi conform cărora liderul Ligii a IV-a l-ar fi contactat.

„Au fost unele discuții, dar deocamdată nu se pune problema să plec, pentru că eu sunt atașat de băieți. Cine va avea mai mare nevoie de mine, cu mare plăcere pot să-i ajut”, a declarat Dan Mănăilă, antrenor principal Europa Alba Iulia.

Se pare că rivalitățile dintre cele două formații continuă, chiar dacă evoluează în divizii diferite. CSO Cugir l-a ofertat pe Mănăilă, deși acesta are un angajament cu Europa.

Mihai Adrian, ezitant: „Nu știu nimic despre acest subiect. De unde știi?” 😀

Contactat  telefonic, președintele echipei CSO Cugir, Mihai Adrian, a negat orice informație cu privire la înlocuirea lui Emil Țimpea. Acesta a ezitat în prima fază să spună dacă l-a ofertat sau nu pe Dan Mănăilă, iar mai apoi a întrebat de unde avem această informație.

„Nu știu nimic despre acest subiect, m-ai luat ca din oală. De unde știi? Nu am discutat cu domnul Mănăilă”, a spus, ușor ezitant, Mihai Adrian, președinte CSO Cugir.

CSO Cugir a pierdut doi ani de zile, la „mustață”, Liga a IV-a și nu-și mai poate permite să  rateze și în acest an promovarea în Liga  a III-a, iar pentru acest lucru șefii cugirenilor au realizat că au nevoie de un tehnician experimentat.

 
 
 

Publicitate

Publicitate