În derby-ul acestei etape, Dalia Sport Daia Română a învins Performanța Alba Iulia cu scorul de 1-0. Fostul antrenor al dăienilor, Paul Ciucă, nu a izbutit să-și învingă fosta formație.

Vezi mai jos rezultatele etapei cu numărul XX din Liga a IV-a:

FC Cugir – Rapid CFR Teiuş 2-0 (Rancea 17, 69, Păduraru 75)

În prologul etapei cu numărul XX, FC Cugir a reuşit să învingă Rapid CFR Teiuş cu scorul de 2-0 (Rancea 17, 69, Păduraru 75). Astfel, după acest rezultat, gazdele au rămas neînvinse în acest retur, reuşind să adune nu mai puţin de 15 puncte, în timp ce teiuşenii rămân doar la două puncte strânse în acest an. Astfel, cugirenii adună 33 de puncte în clasament, în timp ce oaspeţii rămân doar cu 23 de puncte.

FC Cugir: Moldovan – Micu (Petruse 48), Nagy, Sabău, Păduraru, Marcu, Sumuţiu, Ursan, Bulgaru, Rancea, Gruian

Rezerve: Simina, Langa

 

Sportul Sebeş – Viitorul Sântimbru  3-1 (Iouraş 31, 65, 83/Pienariu (autogol) 79)

Deşi scorul arată o victorie aproape clară a celor de la Sebeş, meciul a fost unul foarte echilibrat. Sântimbrenii au irosit aproximativ patru ocazii singur cu Stănilă, care a făcut minuni pentru Sportul, reuşind prin intervenţiile sale să aducă toate cele trei puncte gazdelor.

Sportul Sebeş: Stănilă, Mitrea, Haiduc, Andreica (Todoran 46), Pienariu, Vlaic, Dragomir, Bălaş, Iouraş, Diaconu, M. Ţoţonea (Selagea 58).

Viitorul Sântimbru: Damian, E. Hălălaie, Borşoi, Ov. Crişan, Meteşan (Dobârtă 77), Dumitrescu, Ruscă (Seliuc 58), M. Lupşan, Rutz (David 49), Dumbra, C. Hălălaie

 

CS Ocna Mureş – CSO Cugir 0-5   (Goronea 14,18 Şuteu 55,57, Itu 67)

CSO Cugir s-a impus clar la Ocna Mureş, izbutind să marcheze de cinci ori în poarta ocna-mureşenilor. După această victorie, CSO Cugir rămâne la 0 puncte distanţă de Sportul Sebeş, dar cugirenii au un meci mai puţin disputat.

„Meciul a fost la nivelul aşteptărilor noastre. S-a văzut diferenţa de valoare. În prima repriză am marcat două goluri şi încă trei în a doua. Gazdele au jucat curat, a fost un joc foarte sportiv cu multe faze de poartă dar fără probleme pentru noi.” a declarat Alexandru Kilin, antrenor CSO Cugir

 

CS Ocna Mureş: Szabo (Ţiboc 60), Văidăstean, Arinar, Bulgăr, Anaitea (Lacău 57), Cimpoieş (Codor 68), Periat, Cotoară, Gherman, Popa, Chesnoiu (Tască 45).

CSO Cugir: Lăncrănjan, Tăban, Şuvaina, Radu, Ianc (Sîrbu 72), Lupşan, Grozav (Oniga 80), Goronea (Lesnean 68), Itu, Şuteu, Cîrstean(Isac 82)

 

Inter Ciugud – Energia Săsciori 0-2 (Bodea – pen 67, Cioroga 90+1)

Energia Săsciori a reușit să se impună pe terenul ciugudenilor cu scorul de 1-0, izbutind astfel să se distanțeze de pozițiile retrogradabile, cu 15 puncte adunate în 19 partide. De partea cealaltă, Inter Ciugud rămâne cu 17 puncte în 19 partide, fiind în acest moment pe locul 12 în clasamentul Ligii a IV-a.

 

Arena Alba  Iulia – Metalul Aiud 0-0

Meci echilibrat la Mihalț unde echipa din localitate a obținut doar un egal cu Metalul Aiud. Meciul a fost foarte echilibrat, dar fără prea multe faze de poartă.

 

Dalia Sport Daia Română – Performanţa Alba Iulia 1-0 (Gherman 77)

Din păcate pentru antrenorul Performanței Alba Iulia, Paul Ciucă, nu a reușit să se impună împotriva fostului său club. Dăienii au marcat golul victoriei în minutul 77 prin Gherman și astfel au izbutit să o egaleze pe FC Cugir la puncte.

FOTO: Arhivă

 
 
 

Publicitate

Publicitate