Unul dintre cele mai tari meciuri din această etapă va avea loc la Daia Română, între Dalia Sport și Europa Alba Iulia. Întărită considerabil în această iarnă, Europa nu-și poate permite pași greșiți în tentativa de a promova în Liga a III-a.

Fără antrenorul Paul Ciucă (plecat la Drobeta Turnu Severin), gazdele nu vor avea o misiune ușoară, mai ales că în această iarnă portarul Cătălin Ștef a plecat la Europa.

”Meciul cu Europa Alba Iulia eu nu o să-l văd, dar ne așteaptă un meci împotriva unei echipe care nu știe ce vrea. A demonstrat asta în ultimele luni de zile foarte clar. Chiar dacă nu știu ce vor, joacă un fotbal foarte bun”, a declarat Paul Ciucă, antrenorul echipei Dalia Sport Daia Română.

Cu nume noi atât în staff-ul tehnic, cât și în lotul de jucători, Europa Alba Iulia nu ia în calcul altă variantă decât cea a victoriei în partida de la Daia Română.

”Este o partidă destul de grea, Daia e o echipă bună, noi am făcut o pregătire foarte bună. Ne bucurăm că nu avem accidentați și abordăm prima etapă cu încredere. Am mai jucat la Daia și în alți ani, astea-s terenurile noastre. Noi trebuie să jucăm fotbal și să câștigăm”, a declarat Liviu Coacăză, vicepreședinte Europa Alba Iulia.

Meciul de la Daia va avea loc duminică, de la ora 16.00, iar juniorii vor evolua de la ora 14.00.  Disputa dintre cele două formații este una aprigă, întrucât Daia ocupă locul 5, în vreme ce ”europenii” se află pe poziția secundă.

 
 
 

Publicitate

Publicitate