Cu patru etape înainte de finalul campionatului lucrurile sunt clare doar în partea superioară a clasamentului, unde CSO Cugir și-a adjudecat locul la barajul pentru promovarea în Liga a III-a. Lupta însă este foarte dură în partea de jos a clasamentului, unde Energia Săsciori, Inter Ciugud și Metalul Aiud se luptă pentru ultimele două locuri care asigură un parcurs în Liga a IV-a și în sezonul viitor.

În etapa cu numărul XXVII se vor desfășura următoarele partide:

Olimpia Aiud – FC Cugir, sâmbătă, ora 11:30

Cu patru puncte în ultimele trei etape, aiudenii vor toate punctele puse în joc. FC Cugir are un moral destul de scăzut, după înfrângerea din Cupa României, înfrângere administrată de Performanța Alba Iulia. Cu toate acestea, echipa din Cugir cu siguranță vor strânge rândurile, cu dorința de a prinde podiumul în ultimele etape.

Pronosticul redacției: 2

Sportul Sebeș – Inter Ciugud, sâmbătă, ora 18:00
Formația de pe ultimul loc al podiumului, Sportul Sebeș, pleacă ca favorită în disputa cu Inter Ciugud. Echipa din „Arini” se luptă cu Performanța Ighiu pentru locul secund în campionatul Ligii a IV-a. De partea cealaltă, Inter Ciugud, vor o victorie pentru a fi mult mai liniștiti în lupta pentru evitarea retrogradării.

Pronosticul redacției: 1

CSO Cugir – Rapid CFR Teiuș, sâmbătă, ora 18:00

Campioana CSO Cugir va alinia cel mai probabil echipa a doua pentru disputa cu Rapid CFR Teiuș. Prima formație a echipei, va evolua în Seria a III-a din Liga a V-a, împotriva celor de la AS Balomir-Șibot. Oaspeții merg la Cugir pentru un fotbal de plăcere, deoarece sunt scăpați de toate grijile. Cel mai probabil, partida va fi foarte echilibrată și toată lumea speră într-un fotbal curat.

Pronosticul redacției: x

CS Ocna Mureș – Cuprirom Abrud, sâmbătă, ora 18:00

La Ocna Mureș se vor înfrunta două echipe care se află în partea superioară a clasamentului. Cuprirom Abrud nu a mai arătat în retur aceiași față ca în tur, dar cu siguranță vor ca să termine campionatul cu capul sus. CS Ocna Mureș a strâns în acest sezon 37 de puncte și speră la o victorie în fața propriilor suporteri, înainte de bine-venita vacanță.

Pronosticul redacției: x2

Performanța Alba Iulia – Arena Alba Iulia, duminică, ora 11:30

Aflată pe locul doi al clasamentului, Performanța Alba Iulia și-a asigurat miercuri un loc în finala Cupei României. Partida care va avea loc la Oarda de Jos, împotriva formației antrenate de Ovidiu Barna, va fi un joc de trei puncte pentru gazde, care au ca obiectiv clasarea pe locul secund al Ligii a IV-a.

Pronosticul redacției: 1

Dalia Sport Daia Română – Energia Săsciori, duminică, ora 18:00

Oaspeții se află la doar trei puncte de zona retrogradării, iar cu o victorie împotriva dăienilor s-ar putea distanța la șase puncte de Metalul Aiud, cu doar trei etape înainte de final. De partea cealaltă, Dalia Sport Daia Română se află pe locul șapte al clasamentului și cu siguranță vor o victorie de moral după eliminarea din Cupa României.

Pronosticul redacției: 1x

 

 

 

 

 
 
 

Publicitate

Publicitate