În ultima partidă din etapa cu numărul XXVII, Dalia Sport Daia Română s-a impus în fața Energiei Săsciori. După eliminarea din semifinalele Cupei României, gazdele au strâns rândurile și nu le-au dat nicio șansă echipei din Săsciori. Oaspeții pierd trei puncte extrem de importante și rămâne în „hora retrogradării” alături de Inter Ciugud și Metalul Aiud.

Vezi mai jos programul complet al etapei cu numărul XXVII:

Olimpia Aiud – FC Cugir 4-1 (Văcariu 5, Ponoran 32, Felindean 36,86/Marcu 45+1 pen)

Olimpia Aiud s-a impus pe teren propriu împotriva formației FC Cugir. Gazdele au învins cu 4-1, după o partidă dominată clar. Văcariu a înscris în primele minute ale partidei, iar Ponoran și Felindean au stabilit un sec 3-0 câtre sfărșitul primei reprize. Marcu a stabilit scorul pauzei după un penalty.  Astfel, cugirenii nu își revin după înfrângerea din Cupa României și se distanțează încet, dar sigur de podiumul Ligii a IV-a.

Sportul Sebeș – Inter Ciugud 1-0 (Haiduc 62)

Sportul Sebeș reușește să învingă Inter Ciugud după o partidă foarte echilibrată. Sebeșenii au izbutit să urce pe locul secund, cel puțin până la debutul partidei dintre Performanța Alba Iulia și Arena Alba Iulia. De partea cealaltă, Inter Ciugud râmâne în „zona minată” a clasamentului, cu 22 de puncte adunate în 27 de partide.

Sportul Sebeș: Stănilă, Mitrea, Haiduc, Andreica, Sălagea, Dragomir, Iouraș, Bălaș, Vlaic, Diaconu, M, Țoțonea

Rezerve: Ifrim, G. Țoțonea

Inter Ciugud: Bicheși, Bran, Damian, Oprea, Bran, S. Trușcă, Budișan, Frătean, Stoia, Florea, R. Trușca.

Rezerve: Bara, Bucur, Szarosi

CSO Cugir – Rapid CFR Teiuș 4-0 (Șuteu 24-pen, 44, 63,  D. Grozav 34)

Chiar dacă nu mai are nicio emoție în privința locului întâi, CSO Cugir a aliniat împotriva celor de la Rapid CFR Teiuș, prima garnitură. Diferența s-a văzut încă din prima repriză, când Șuteu (o dubla) și Grozav au stabilit un sec 3-0 după 45 de minute. Lucrurile nu s-au oprit pentru gazde. Alin Șuteu a reușit un „hattrick” în minutul 63 și a ridicat diferența de scor dintre CSO Cugir și Rapid CFR Teiuș la patru reușite.

CSO Cugir: Lăncrănjan, Tăban, Șuvaina, D. Grozav, Lupșan, Ianc, Neagu, Șuteu, Itu, R. Mihai, Cârstean

Rezerve: F. Pop, Sîrbu, Lespezian, Mihu, Iovănescu, Găldean, Oniga

Rapid CFR Teiuș: Stan, Fostoc, Muntean, Popa, Breaz, Nagy, Trifa, Lazăr, Dreghiciu, Baba, Oltean

Rezerve: Domșa, Dâscă, Rusu

Corespondent: Sorin GIURCA

CS Ocna Mureș – Cuprirom Abrud 2-2 (Chesnoiu 11, Rațiu 62/David 57, 68)

CS Ocna Mureș – Cuprirom Abrud este una dintre partidele care nu mai au o altă miză decât poziționarea cât mai sus în clasamentul Ligii a IV-a. Cu toate acestea, la Ocna Mureș s-a jucat fotbal.  Jucătorii care au fost introduși au dat tot ce au putut pentru a încânta spectatorii prezenți duminică după-masă la meci. Aceștia au oferit un adevărat spectacol cu patru reușite și un egal echitabil, care nu supără pe nimeni.

CS Ocna Mureș: Țiboc, Lacău, Rațiu, Arinar, Bulgăr, Popa, Periat, Cotoară, T. Cristea, F. Cheșnoiu, Tașcă

Cuprirom Abrud: Barta, Pleșa, Stan, Mureșan, Burz, Sularea, Pașca, Buliga, Mornea, David, Nemeș

Performanța Alba Iulia – Arena Alba Iulia 1-2 (Ianc 60/ Deaconu 58, Brânză 75)

Supriză la Oarda de Jos! Performanța Alba Iulia a pierdut disputa cu Arena Alba Iulia cu scorul de 2-1. Deși a mers foarte prost în acest retur, echipa antrenată de Ovidiu Barna a câștigat partida cu Performanța Alba Iulia și a rămas pe locul trei, la doar un punc în spatele Sportului Sebeș.

Dalia Sport Daia Română – Energia Săsciori 2-0 (Samoilă 61-pen, Gherman 85.)

Energia Săsciori a pierdut trei puncte importante la Daia Română. Gazdele s-au impus cu două goluri marcate după pauză și le menține oaspeților emoțiile retrogradării încă vii. Săsciorul rămâne la trei puncte depărtare de Metalul Aiud, echipă care în acest moment este pe ultimul loc retrogradabil rămas.

 

 
 
 

Publicitate

Publicitate