Ultima zi din cadrul etapei cu numărul IX aduce în faţa iubitorilor de fotbal din judeţ cinci partide, interesante din diferite puncte de vedere. 

Cu începere de la ora 11.30, s-au desfăşurat trei partide:

Performanţa Alba Iulia – Inter Ciugud 1-0 (Cernea 41)

Performanţa Alba Iulia a reuşit o nouă victorie şi încet-încet se îndreaptă spre locurile fruntaşe ale campionatului. Chiar dacă au avut un meci dificil cu Inter Ciugud, albaiulienii au învins graţie golului marcat de Cernea, pe sfârşitul primei reprize.

„Meci dificil, pe un teren greu, adversar incomod şi, bineînţeles, aceeaşi poveste. Ratăm mult şi nu putem introduce mingea în poartă, nici fără portar în ea. Pe de altă parte, o victorie meritată. Obiectivul a fost clasarea între primele patru echipe, dar, cum  ratăm nepermis de mult, şi acest lucru ne-a costat locul din clasament. Sperăm că ne revenim şi vrem să câştigăm etapa viitoare la Abrud”, a declarat Ioan Marinca, antrenor Performanţa Ighiu.

Viitorul Sântimbru – Arena Alba Iulia 1-3 (Mărginean 62/Bucur 8, Marcu 66, Savu 90)

Viitorul Sântimbru a pierdut partida disputată la Coşlariu împotriva Arenei Alba Iulia. Căpitanul Ovidiu Barna a prins o zi de graţie şi a reuşit intercepţii din toate colţurile porţii apărate de acesta, aducând trei puncte importante în curtea celor de la Arena Alba Iulia.

„Am avut 6-7 bări, a apărat Barna ceva excepţional, din toate poziţiile. Batem echipele din fruntea clasamentului şi apoi pierdem cu echipe care le-am putea învinge mult mai uşor”, a declarat Ovidiu Hulea, preşedinte Viitorul Sântimbru.

Energia Săsciori – Metalul Aiud 3-0 (F. Faur 27, Petruşel 73, Bodea 80)

Energia Săsciori a izbutit a doua victorie, reuşind să învingă Metalul Aiud cu scorul de 3-0. Astfel, gazdele au obiectivul clar de a evita retrogradarea, în timp ce oaspeţii se îndreaptă încet, dar sigur spre Liga a V-a.

„Meciul a fost echilibrat până la golul secund, după acest gol s-a cam terminat. Obiectivul nostru e evitarea retrogradării şi sperăm să-l îndeplinim”, a declarat Ioan Faur, antrenor Energia Săsciori.

Arieşul Apuseni Baia de Arieş – Rapid CFR Teiuş 1-4 (Voicu 35/Crişan 49, 56,65) Oltean (90)

Echipa antrenată de Marius Dup a încercat să obţină punct sau puncte în partida cu Rapid CFR Teiuş. Deşi a început bine partida, Voicu deschizând scorul pentru gazde, a doua repriză a fost a oaspeţilor care au întors scorul şi au câştigat partida cu 4-1.

„Prima repriză am condus cu 1-0, dar a doua repriză am picat fizic şi implicit am pierdut şi meciul. Teiuşul a fost echipa mai bună, ne-a năucit în partea a doua. Felicit şi brigada de arbitrii care a fost corectă în acest meci. Sper să ne revenim cât mai repede”, a precizat Marius Dup, antrenor Arieşul Apuseni Baia de Arieş

Dalia Sport Daia Română – CS Ocna Mureş 3-1 (Hileagă 30, Lenghel 55,65/ Popa 68)

Dăienii au câştigat ultima partidă a acestei etape, 3-1 cu CS Ocna Mureş. Pe un teren greu, gazdele s-au impus dubla lui Lenghel şi golul lui Hileagă. Etapa viitoare, trupa antrenată de Paul Ciucă se va deplasa la Baia de Arieş unde vor întâlni „lanterna roşie” a clasamentului.

„Meci de luptă pe un teren greu. O echipă bună CS Ccna Mureş, dar noi am fost mai bine pregătiţi fizic şi avem doi-trei jucători care pot face diferenţa şi chiar au făcut-o”, a precizat Paul Ciucă, antrenor Dalia Sport Daia Română.

Astfel, etapa viitoare sunt programate următoarele partide:

Cuprirom Abrud – Performanţa Alba Iulia

Sportul Sebeş – CS Ocna Mureş

Inter Ciugud – Olimpia Aiud

Arena Alba Iulia – CSO Cugir

Arieşul Apuseni Baia de Arieş – Dalia Sport Daia Română

Rapid CFR Teiuş – Energia Săsciori

Metalul Aiud – Viitorul Sântimbru

FC Cugir stă.

 

 

 
 
 

Publicitate

Publicitate